Cluburi

DJ Optick @ Club Obsession

Friday Night Clubbing cu DJ Optick @ Club Obsession – vineri, 29 ianuarie 2010

Despre DJ Optick stiti cu totii. Fie ca spunem “Next Level” sau Liberty Parade, cu totii l-am auzit fie la radio fie la diferite evenimente, care de altfel nu sunt putine, fie in Cluj, la mare sau oriunde in alta parte prin tara.
Cu Bogdan Moldovan aka DJ Optick sunteti destul de obisnuiti pe plan local, fiind invitat la diverse evenimente importante, amintim Tuborg Green Party si Student Parade, cat si in cluburi renumite.

Aici puteti gasi diferite materiale video sau foto de la cateva evenimente la care Optick a fost prezent, la care se adauga si cateva podcast-uri (unul fiind oferit special pentru clujlife.com)

ClujLife - Te scoate din casă

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment

Ultimele articole

Non-stop în Cluj

Pe timpul zilei lucrurile sunt destul de clare prin Cluj – știm ce evenimente sunt prin oraș, ce mai e nou, cum e printr-un loc sau altul și care e …

Evenimente viitoare

Thu 17

Beluga Signature Tasting

17 January, 5:00 pm - 11:00 pm
Thu 17

Atelier C | Pictură pe ceramică

17 January, 6:30 pm
Thu 17

Craii de Curtea-Veche, după Mateiu Caragiale

17 January, 7:00 pm - 9:30 pm
Thu 17

Love me tinder @ REACTOR

17 January, 7:00 pm - 8:30 pm
Thu 17

Muzică live: Timeless

17 January, 8:00 pm - 11:00 pm

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

WordPress database error: [Unknown column 'tt.order' in 'order clause']
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id WHERE tt.taxonomy IN ('gdpr_service_categories') AND tt.parent = '0' ORDER BY tt.order ASC