Poze: Marduk si Vader au concertat la Irish & Music Pub

Home $ Articole $ Poze: Marduk si Vader au concertat la Irish & Music Pub

by | Jan 14, 2010 | Articole

Marduk si Vader au concertat la Irish & Music Pub

Galerie foto:

Din păcate galeria foto nu mai poate fi afișată aici. Îti recomandăm să o cauți pe Flickr

Recenzie:

Iată că s-a petrecut și a doua sosire Marduk în Cluj Napoca mulțumită Hatework si CJHC, ocazie cu care am reușit să revăd și Vader.
Spre surprinderea mea, în momentul în care am ajuns, show-ul era început deja, respectandu-se cu strictețe programul evenimentului, astfel observând faptul ca am ratat prima trupă. Sunetul a fost poate unul din cele mai bune pe care le-am auzit la vre-un concert in Pub de ceva vreme!
Cum nu am reușit să prind Sinate, și am auzit foarte puțin din Mastic Scum, voi trece direct la capetele de afiș:
Vader au intrat pe scena undeva in jur de ora 20:00, show-ul lor durând aproximativ o ora și un pic. Nu pot spune mai mult decât că a fost un show impecabil, trupa sunând aproape la fel ca pe albume și, iată că, după 27 de ani de existență, încă se mai poate! Singura problemă pe care cred că am observat-o a fost poate faptul ca, parcă, chitările erau date un pic mai încet decât restul instrumentelor.
După vreo 20 de minute de pauză, și-au facut apariția headlinerii serii: Marduk! Concertul lor a fost poate unul din cele mai energice show-uri de black metal pe care l-am văzut în ultimii ani, playlistul fiind un colaj de piese noi și vechi, remarcându-se melodii precum „Love from Beyond” și la bis, „Panzer Division Marduk”.
Deși show-ul a fost unul de nota 10, din păcate publicul nu a fost pe măsura. Aproximativ 170 de plătitori de bilet au fost prezenți la acest concert, un public, oarecum, puțin comparativ cu succesul pe care l-a avut precedentul eveniment în care au fost invitați Marduk. Aparent, publicul de metal din România nu prea se mai știe distra, marea majoritate a oamenilor prezenti, preferând sa stea, pur și simplu, și să se uite.
Per total a fost o experiență plăcută cu două trupe ce au dat tot ce e mai bun din ele, un sunet pe măsură și, din păcate, un public inert. Felicitări Hatework si CJHC pentru încă un eveniment bine organizat!

Text: Andrei Coste

O data cu aceasta recenzie, puteti sa-i urati bun venit lui Andrei in echipa clujlife.com 😉

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!