Poze: Implant pentru refuz si Front @ Remember Pub

Home $ Articole $ Poze: Implant pentru refuz si Front @ Remember Pub

by | Jan 17, 2010 | Articole

Implant Pentru Refuz si Front @ Remember Pub – sambata, 16 ianuarie 2010

Galerie foto:

Din păcate galeria foto nu mai poate fi afișată aici. Îti recomandăm să o cauți pe Flickr

Recenzie:

După un an și o lună în care publicul clujean nu a avut ocazia de a vedea Implant Pentru Refuz, iata că băieții au revenit aseară printr-un concert marca MIAU Booking & Events în Remember Pub.
După jumătate de oră de așteptat, au intrat pe scenă băieții de la Front, o trupă destul de noua pe scena muzicală din Cluj dar cu membrii înfipți de ani buni în aceasta. Concertul lor a fost în mare parte ok, singura trupă cu care-i pot compara pe băieți fiind Sevendust, lucru foarte bun pentru că nu prea se mai cântă pe la noi așa ceva. Singura problemă pe care-am observat-o a fost că Mihai, vocalul, se auzea un pic mai încet. De menționat ar mai fi faptul că pentru o trupă așa de nouă , a reușit să miște publicul din Cluj, despre care știm cu toții ca e un pic mai reticent la lucruri noi.
După aproximativ 20 de minute de pauză pentru soundcheck, au urcat pe scenă headlinerii serii, Implant Pentru Refuz, probabil una din cele mai vechi trupe românești de hardcore. Baieții au început în forță un concert în care s-au putut auzi piese cunoscute ale lor precum Sidef (dedicat) sau Solitor, publicul nefiind unul static. O trupă bună, foarte fixă și care sună din ce în ce mai brutal față de ce cântau acum zece ani, show-ul culminand cu un medley Rage Against The Machine, trupă care influențat o generație întreagă.
Per total a fost un concert reușit, cu un public ok , sunet bun și două trupe care au dat totul din ele. Felicitări MIAU Booking&Events pentru încă un eveniment reușit!

Text: Andrei Coste

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!