Kumm au concertat alaturi de Ostava la Irish & Music Pub

Home $ Articole $ Kumm au concertat alaturi de Ostava la Irish & Music Pub

by | Jan 28, 2010 | Articole

Concert Kumm & Ostava @ Irish & Music Pub – 27 ianuarie 2010

Galerie foto:
Din păcate galeria foto nu mai poate fi afișată aici. Îti recomandăm să o cauți pe Flickr

Kumm si Ostava au concertat aseara in Irish & Music Pub in fata a aproximativ 150 de oameni. Totul a inceput undeva pe la ora 21:00 cu Ostava din Bulgaria. Ostava s-au prezentat decent, sunetul fiind bun, micile figurine fiind mai mult din cauza lor decat din cauza sunetistului. Nu pot spune mai mult decat ca au fost pur si simplu inca o trupa de indie care nu vine cu nimic nou si special. Acelasi stil oboist, deja de prea multi ani, si aceleasi tertipuri de indie / brit-pop. Ostava nu s-au prezentat cu nimic mai mult decat cu niste riffuri asemanatoare cu Franz Ferdinand si, uneori, cu Oasis. Au fost o trupa de la care asteptam foarte multe si din pacate nu au oferit nimic decat mediocritate.
Dupa aproximativ o ora si un pic, cat au cantat Ostava, au intrat pe scena Kumm, trupa pe care nu am mai vazut-o de aproape un an. Primul lucru observant a fost faptul ca au un tobosar nou. Din pacate pentru ei, am constatat de vreo 3 ori faptul ca acest tobosar nu prea are control, schimband viteza pieselor de la un pasaj la altul. Al doilea lucru observat a fost faptul ca au disparut fazele progresive din muzica acestei trupe, devenind doar inca o alta trupa de indie. Probleme cu sunetul nu au fost prea mari la ei, desi Iordache, saxofonistul lor, nu s-a auzit mai deloc. Trupa suna inchegat, show-ul lor a fost bun, insa nu pot sa nu fiu dezamagit de directia, oarecum, retardata in care se indreapta, cea mai frustranta chestie ,pentru mine, fiind faptul ca au masacrat “O mie de chipuri”, poate cea mai cunoscuta piesa a lor.
Per total concertul a fost unul reusit din punct de vedere al sunetului si al publicului ,insa, dezamagitor din puctul meu de vedere, a unui fan Kumm.

Text: Andrei Coste

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!