Balul Operei 2010

Home $ Articole $ Balul Operei 2010

by | Feb 1, 2010 | Articole

Balul Operei 2010 @ Opera Nationala Cluj Napoca – vineri, 19 februarie 2010, h18.00

În data de 19 februarie 2010, ora 18.00, la Opera Naţională Română focurile de artificii vor anunţa cea de-a XV-a ediţie a Marelui Bal al Operei, cel mai important eveniment monden, devenit tradiţie la Cluj-Napoca.
Evenimentul propune crearea unui perimetru select, care să prilejuiască an de an întâlnirea seniorilor cetăţii cu elitele vieţii economice, culturale şi politice, a căror efort conjugat să ducă la dezvoltarea, bunăstarea şi excelenţa în educaţie, cultură, artă şi civilizaţie a întregii comunităţi.

Amfitrionii serii: Corina CHIRIAC şi Rareş BOGDAN

Opera Națională Română din Cluj va oferi cu această ocazie un spectacol de gală în premieră, care, având în vedere apropierea de ziua îndrăgostiților “Valentine’s Day”, va aduce în scenă cele mai frumoase arii de dragoste.
Spectacolul va fi urmat de tradiţionala decernare a Trofeelor Lya Hubic, a Premiului Mecena, precum şi de emoţionantul moment dedicat “Seniorilor Cetăţii”. Amfitrionul acestor momente speciale va fi domnul Sorin APOSTU.
Vor urma prezentările unor colecţii de modă de excepție şi desigur Marele Bufet al Balului Operei, precum și recitalurile unor mari muzicieni: Linda şi Flavius TEODOSIU, Corina CHIRIAC şi inegalabilul Irvin DOOMES vor face din această ediţie a Balului Operei o seară de neuitat.

Evenimentul este unul cu traditie, debutand in 1992, fiind reluat anul trecut dupa o pauza de trei ani.

In cadrul editiei de anul trecut am fost si noi prezenti la eveniment. O galerie foto deosebita o puteti (re)vedea aici.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!