WWW Party 2 @ Irish & Music Pub

Home $ Articole $ Recomandări $ WWW Party 2 @ Irish & Music Pub

by | Feb 5, 2010 | Recomandări

WWW Party 2 @ Irish & Music Pub – vineri, 12 februarie 2010, h20.00

Poate că ați auzit, zilele astea, vorbindu-se de Daniel. Dacă nu, puteti afla, pe scurt, ca are 29 de ani și luna viitoare va fi tată pentru prima dată. În octombrie 2009 a fost diagnosticat cu leucemie acută limfoblastică. Are nevoie de un transplant de celule stem hematopoietice care costă de la 120 de mii de euro în sus. Vi se pare mult ? Poate. Dar s-au strâns deja peste 30 de mii, în doar câteva zile.

Online-ul clujean pregateste pentru săptămâna viitoare WWW Party 2. Va fi un altfel de party, pentru că se va încerca o strângere de fonduri ce vor fi, ulterior, donati lui Daniel. Va avea loc un concert cu Aminda & Roje, Ionuț Mangu, Ion Onișor si Mishu Călian. Nicu Bendea de la Comedica va presta si el pe scena oferind un stand-up comedy show 😉

Vor fi si licitații. Deocamdată, se stie sigur că va avea loc o licitație de băieți și una de fete. Unele dintre cele mai frumoase fete și unii dintre cei mai isteți băieți din online-ul clujean vor putea fi câștigate, respectiv câștigați, iar banii vor merge în contul lui Daniel.

Cei care doresc să contribuie cu donații au la dispoziție următoarele conturi deschise la Banca Transilvania, pe numele Răduță Daniel Mădălin:

EUR: RO72BTRL06404201F02712XX
RON: RO57BTRL064013HAF02712XX

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!