Cluburi

Guim Lebowski @ Club Raum

Guim Lebowski @ Club Raum – sambata, 27 februarie 2010, h22.00

Intrare: 10 RON < 1:00 < 20 RON

Guim Lebowski este unul dintre cei mai activi dj ai scenei “underground dance music” din Barcelona inca din 1998. Guim vine dintr-o familie cu un background muzical destul de vast, el insusi studiind inca de mic pian si chitara. Totul se pare ca a inceput la acea varsta cu niste casete cu “smileys” pe ele, care se intitulau “acid house vol. x”, casete care i-au starnit interesul spre muzica electronica. Asa ajunge cativa ani mai tarziu sa activeze in cadrul brandului Soundworks, brand de petreceri care incepe sa organizeze evenimente underground in jurul Barcelonei, ca mai tarziu sa se concretizeze si un net label sub acelasi nume, label care promoveaza noi talente din aceasta zona muzicala. In 2006 devine rezidentul clubui BeCool din Barcelona, locatie unde mixeaza alaturi de mai multi artisti ca si 3 Channels, Alejandro Lopez, Ali Nasser, Andomat 3000, Autotune, Bruno Pronsatto, Butane, Dandy Jack, Daniel Bell, Daniel FX, Dapayk, Dario Zenker, Delete, Donnacha Costello, From Karaoke To Stardom, Funk D’Void, GummiHz, Hearthrob, Jay Haze, Johnny D, Kabale und Liebe, Kasper&Papol, Lauhaus, Lee Curtiss, Levon Vincent, Mark Henning, Nick Curly, Nico Purman, Pan-Pot, Ryan Crosson, Sleeparchive, Tadeo, Tom Clark si multi altii.
Stilul sau muzical nu poate fi bine definit, fiind intr-o continuua evolutie. Ca sa facem o scurta prezentare, si sa va puteti face o idee la ce sa va asteptati, Guim Lebowski promoveaza de la ritmuri house pana la techno, presarate cu multe influente disco, minimal, funk, dub, acid.

Daca va amintiti, Guim a fost invitat, alaturi de Max Headroom, la festivalul Delahoya 2009. Gasiti aici o galerie foto de atunci 😉 De asemeni, Guim ne-a acordat si un interviu, acu ceva timp, pe care-l puteti citi aici.

ClujLife - Te scoate din casă

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment

Ultimele articole

Non-stop în Cluj

Pe timpul zilei lucrurile sunt destul de clare prin Cluj – știm ce evenimente sunt prin oraș, ce mai e nou, cum e printr-un loc sau altul și care e …

Evenimente viitoare

Thu 17

Beluga Signature Tasting

17 January, 5:00 pm - 11:00 pm
Thu 17

Atelier C | Pictură pe ceramică

17 January, 6:30 pm
Thu 17

Craii de Curtea-Veche, după Mateiu Caragiale

17 January, 7:00 pm - 9:30 pm
Thu 17

Love me tinder @ REACTOR

17 January, 7:00 pm - 8:30 pm
Thu 17

Muzică live: Timeless

17 January, 8:00 pm - 11:00 pm

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

WordPress database error: [Unknown column 'tt.order' in 'order clause']
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id WHERE tt.taxonomy IN ('gdpr_service_categories') AND tt.parent = '0' ORDER BY tt.order ASC