JFB & Whiteroly @ Club Midi

Home $ Articole $ JFB & Whiteroly @ Club Midi

by | Feb 25, 2010 | Articole

JFB & Whiteroly @ Club Midi – sambata, 13 martie 2010, h23.00

Afterparty: Marwan

Pret intrare: 15 RON inainte de h00.00 / 25 RON dupa h00.00

Dj-ul britanic JFB va incinge platanele in Cluj-Napoca in Club Midi sambata 13 martie cu mixurile castigatoare la cele mai importante campionate de dj la care a participat. În 2003 a devenit campion Vestax, în 2007 a câştigat Campionatul DMC din UK şi a fost finalistul DMC World Champions (cel mai bine cotat concurs de dj-ing din lume). Mixurile sale acorda atentie sporita turntablism-ului, incorporand elemente diverse si influente din break-beat, jazz funk, drum and bass, turntablism, hip-hop si dubstep. JFB colaboreaza cu artisti precum Beardyman, Dj Deekline, Ed Solo si altii.

JFB a mai fost prezent la Midi, chiar de doua ori, in 2009. Gasiti aici o galerie foto din 6 februarie iar aici galerie foto si video unde a fost invitat alaturi de Beardyman.

Whiteroly este unul dintre cei mai tineri si mai fresh DJ romani, vine cu o abordare diferita, tech-house, dubstep si alte genuri muzicale inrudite apartinand categoriei ‘bass music’. Cu tot mai multe aparitii, de la Summer Break si TM Base pana in Bucuresti, Brasov, Sibiu sau orasul sau natal – Deva, Whiteroly surprinde prin pasiunea si entuziasmul din mixurile sale cu care a reusit sa castige simpatia tuturor celor care l-au vazut.
Un mix semnat Whiteroly gasiti aici

#
Concurs: Oferim 10 invitatii pentru acest eveniment. Comentati pentru a intra in concurs 😉

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!