Green Week a ajuns la a IV-a editie

Home $ Cinema $ Green Week a ajuns la a IV-a editie

by | Mar 1, 2010 | Cinema

Astazi a inceput Green Week – eveniment ecologist ce se afla la a IV-a editie.
In perioada 1 – 5 martie, Organizatia studenteasca BEST Cluj-Napoca organizeaza a IV-a editie a evenimentului ecologist Green Week.

Participantii se pot implica in diferite elemente din cadrul evenimentului, precum conferinta pe tema dezvoltarii urbane ecologice, masa rotunda a ONG-urilor, meciul de dezbateri, workshop, proiecte de film, concurs de fotografii si green party.
A IV-a editie Green Week din Cluj-Napoca se adreseaza unui public mult mai larg, asigurand dialogul studentilor cu diferite ONG-uri si companii pe parcursul conferintelor. De asemenea, in cadrul evenimentului publicul se va putea delecta cu un meci demonstrativ de dezbateri pe o tema ecologista de actualitate, intre doua echipe a caror mebrii fac parte din organizatia ARDOR.
O activitate inedita o reprezinta Workshop-ul. In cadrul acestuia, participantii au posibilitatea de a se implica in mod activ in viata comunitatii lor, construind un ceas stradal in campusul Observator, de 2.6 metrii, ce va folosi intregului campus. La realizarea lui vor participa atat studentii cat si membrii organizatiei BEST Cluj-Napoca,si va simboliza folosirea eficienta a resurselor planetei deoarece va fi alimentat cu energie solara.

Programul se va termina cu un Green Party (4 martie, h22.00) la Janis la Stuf insa mai multe detalii gasiti pe afis 😉

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!