Start pentru inscrierile Let’s Go Digital!

by | Mar 3, 2010 | Recomandări

Start pentru inscrierile Let’s Go Digital!

În perioada 28 mai- 6 iunie, în cadrul celei de-a noua ediţii a Festivalului Internaţional de Film Transilvania (TIFF), va avea loc cea de-a opta ediţie a atelierului de film Let’s Go Digital!

Devenit deja o tradiţie de succes a TIFF-ului care îl găzduieşte din iunie 2005, Let’s Go Digital! se adresează tinerilor cu vârste cuprinse între 14 şi 18 ani, din toata ţara, pasionaţi de film, fotografie, editare video.
Timp de 10 zile participanţii la proiect vor lua contact cu lumea filmului din interior, parcurgând intensiv toate etapele realizării unui film: scrierea scenariului, filmare, editare. Vor avea acces la aparatura profesională, fiind îndrumaţi de profesionişti din cinematografia română.
Nu în ultimul rând, tinerii se vor putea bucura de toate evenimentele festivalului şi vor avea ocazia de a intra în contact cu diferite personalităţi din industria cinematografică.
Cei 15 participanţi, aleşi pe baza unei preselecţii făcută de echipa de traineri care va susţine atelierul la Cluj, vor lucra în echipe de câte 3, pornind de la o temă dată, la finalul workshopului rezultând 5 filme de scurt-metraj. Acestea vor fi proiectate în ultima seară în faţa publicului festivalier, care va avea sarcina de a desemna cel mai bun film realizat in cadrul LGD 2010. Scurt-metrajul câştigător va fi premiat şi proiectat în cadrul Galei de Închidere a Festivalului Internaţional de Film Transilvania.

Ultima zi de primire a aplicaţiilor este 1 mai 2010.

Inscrierile se pot face aici, dupa ce cititi regulamentul 😉

Evenimente viitoare

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This