Vreau DJ – prima campanie online de clubbing din Romania

by | Mar 5, 2010 | Recomandări

Club Midi impreuna cu The Kitchen lanseaza prima campanie online pe domeniul de clubbing din Romania.
“Vreau DJ” este o campanie online care se bazeaza pe un concept inedit de implicare a publicului tinta atat in alegerea DJ-ului pe care vor sa-l vada in Club Midi, cat si pe un concurs saptamanal cu premii pe baza de vot (“user generated content”), la care se pot castiga premii foarte atractive.

Campania se desfasoara in doua etape. In prima etapa, timp de 2 saptamani, se vor propune DJ. Dupa validarile propunerilor se va da startul ultimei etape, cea in care se va oferi top 10-ul propunerilor iar utilizatorii site-ului isi vor vota favoritul. Perioada de votare va dura 4 saptamani iar in paralel cu aceasta, saptamanal, vor fi demarate concursuri interactive. Utilizatorii site-ului vor participa la aceste concursuri aratand cum a fost la cel mai tare concert, care a fost cel mai misto festival, ce club ar fi cel mai tare si cum se distreaza la mai nebune petreceri.
Premiile oferite pentru cele patru concursuri saptamanale sunt:
– netbook ASUS + casti Sony
– geanta Ortofon + voucher (500 RON) Outwear
– geanta UDG + voucher (500 RON) U Man
– boxe M-Audio + iPod Touch

Pentru a incuraja activitatea pe site, se ofera un premiu special pentru cel mai activ clubber, cel care aduna cele mai multe puncte. Cel mai activ clubber se va putea bucura de un weekend la Mamaia, de 1 mai, la un hotel de trei stele impreuna cu inca o persoana. La acest premiu se adauga si bilete pentru festivalul Sunwaves 7.

Campania “Vreau DJ” se adreseaza tuturor persoanelor cu varsta peste 16 ani.

Noi suntem parteneri acestei campanii si o sa va tinem la curent cu noutatile si cu anumite exclusivitati 😉 Bafta !

Tags: midi | vreaudj

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This