Bar, Concerte

Dead Pope’s Company @ Booha Bar

Dead Pope’s Company @ Booha Bar – sambata, 13 martie 2010, h22.00

Pret intrare: 10 RON

Chitările şi ritmul de garage punk şi retro rock’n roll vor fi asigurate de invazia celor două trupe din Cehia: DEAD POPE’S COMPANY (DPC) şi BAROCKERS (ca opening act). De suvenirurile urbane moca se va ocupa echipa RULEZ, iar de afterparty: SAM (vocals DPC).

Dead Pope’s Company este o trupă full of go rock’roll-ul formată în 2004. În 2008 au înregistrat un demo „Guess who’s dead” care a putut fi descărcat gratuit online. La începutul anului 2009 au avut loc câteva schimbări în compoziţia trupei, lucru ce a dus la un program mai aglomerat de repetiţii pentru a reîncepe concertele cât mai repede şi a inregistra albumul de debut.
De-a lungul anilor, Dead Pope’s Company au sustinut mai mult de 200 de concerte şi au atras atenţia multor fani, inclusiv nostalgicii, datorită imaginii vecine cu cea a trupelor din decada 70-80.
Ei fascinează prin prezenţa a trei vocalişti şi este printre singurele trupe din partea noastra a Europei care abordeaza acest gen muzical. Anul trecut, în luna octombrie, cu ajutorul celor de la TBA CREW, aceştia au avut un turneu în 4 oraşe din Romania printe care şi Clujul, unde au creat furori prin stilul lor original.
În mai vor avea un turneu de 4 zile in Japonia împreună cu trupa de garage punk ANISAKIS.

Barockers sunt o tânără trupă cehească din oraşul Olomouc care abordează un punk/rock clasic cu influenţe rock’n roll revival, precum trupe ca The Clash, The Damned sau The Ramones.
Vocalul are un timbru vocal asemănător cu cel al legendarului Johnny Rotten de la Sex Pistols. Pentru ei va fi prima ieşire din spaţiul cehesc, această sanşă fiindu-le acordată de baieţii de la Dead Pope’s Company.

ClujLife - Te scoate din casă

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment

Ultimele articole

Non-stop în Cluj

Pe timpul zilei lucrurile sunt destul de clare prin Cluj – știm ce evenimente sunt prin oraș, ce mai e nou, cum e printr-un loc sau altul și care e …

Evenimente viitoare

Thu 17

Kamikaze party @ Caro Club

16 January, 10:00 pm - 17 January, 5:00 am
Thu 17

Beluga Signature Tasting

17 January, 5:00 pm - 11:00 pm
Thu 17

Atelier C | Pictură pe ceramică

17 January, 6:30 pm
Thu 17

Craii de Curtea-Veche, după Mateiu Caragiale

17 January, 7:00 pm - 9:30 pm
Thu 17

Love me tinder @ REACTOR

17 January, 7:00 pm - 8:30 pm

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

WordPress database error: [Unknown column 'tt.order' in 'order clause']
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id WHERE tt.taxonomy IN ('gdpr_service_categories') AND tt.parent = '0' ORDER BY tt.order ASC