Dead Pope’s Company @ Booha Bar

Home $ Articole $ Dead Pope’s Company @ Booha Bar

by | Mar 10, 2010 | Articole

Dead Pope’s Company @ Booha Bar – sambata, 13 martie 2010, h22.00

Pret intrare: 10 RON

Chitările şi ritmul de garage punk şi retro rock’n roll vor fi asigurate de invazia celor două trupe din Cehia: DEAD POPE’S COMPANY (DPC) şi BAROCKERS (ca opening act). De suvenirurile urbane moca se va ocupa echipa RULEZ, iar de afterparty: SAM (vocals DPC).

Dead Pope’s Company este o trupă full of go rock’roll-ul formată în 2004. În 2008 au înregistrat un demo „Guess who’s dead” care a putut fi descărcat gratuit online. La începutul anului 2009 au avut loc câteva schimbări în compoziţia trupei, lucru ce a dus la un program mai aglomerat de repetiţii pentru a reîncepe concertele cât mai repede şi a inregistra albumul de debut.
De-a lungul anilor, Dead Pope’s Company au sustinut mai mult de 200 de concerte şi au atras atenţia multor fani, inclusiv nostalgicii, datorită imaginii vecine cu cea a trupelor din decada 70-80.
Ei fascinează prin prezenţa a trei vocalişti şi este printre singurele trupe din partea noastra a Europei care abordeaza acest gen muzical. Anul trecut, în luna octombrie, cu ajutorul celor de la TBA CREW, aceştia au avut un turneu în 4 oraşe din Romania printe care şi Clujul, unde au creat furori prin stilul lor original.
În mai vor avea un turneu de 4 zile in Japonia împreună cu trupa de garage punk ANISAKIS.

Barockers sunt o tânără trupă cehească din oraşul Olomouc care abordează un punk/rock clasic cu influenţe rock’n roll revival, precum trupe ca The Clash, The Damned sau The Ramones.
Vocalul are un timbru vocal asemănător cu cel al legendarului Johnny Rotten de la Sex Pistols. Pentru ei va fi prima ieşire din spaţiul cehesc, această sanşă fiindu-le acordată de baieţii de la Dead Pope’s Company.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!