Narcis Jr. aka Mashala – alt invitat confirmat pentru Delahoya 2010

Home $ Cinema $ Narcis Jr. aka Mashala – alt invitat confirmat pentru Delahoya 2010

by | Mar 12, 2010 | Cinema

Narcis Jr. aka Mashala (CVM Records, Londra, Mostar) – alt invitat confirmat pentru Delahoya 2010

A realizat remixuri oficiale pentru Fatboy Slim, U2 si Dub Pistols.

Manager al unui label, producator, dj, mixeaza video si este promoter!

Narcis Jr. S-a nascut in Mostar (Bosnia & Herzegovina). La varsta de 10 ani a primit primele lui clape si toata viata sa a inceput cu adevarat din acel moment. Din fericire mama lui era profesoara de muzica si a avut asadar o sursa excelenta din care sa-si traga talentul. Dupa ce a vizitat unele peteceri in 93’ a stiut instant ce avea sa faca cu restul vietii sale. Nu mult dupa aceasta a plecat in Germania iar apoi in Anglia. Ajuns aici s-a intalnit cu prieteni vechi si au inceput sa experimenteze viata de noapte a Londrei. Narcis Jr. A inceput sa urmeze aici cursuri de productie muzicala, iar la colegiu a intalnit doua persoane care i-au schimbat viata, deoarece aveau aceiasi pasine si ca urmare au pus bazele organizatiei „Otherworld”. La cateva luni dupa ce organizatia a fost fondata au inceput sa organizeze petreceri in toata Londra. Mai mult chiar, au reusit sa castige rezidentiatul in cluburi precum Heaven, Kool Eddy’s, Fridge.
In anul 2000 Narcis Jr. s-a intors in orasul sau de bastina si a devenit un lider al scenei electronice din Mostar precum si in Bosnia & Heryegovina. In orasul sau natal s-a intalnit cu Johnny Wilson si cu Orhan Maslo – Oha, acestia erau principalii promotori ai Pirate TV Tour, care se desfasura pe tot teritoriul fostei Yugoslavii, gazduit de legendarul Matt Black, cunoscut precum Cold Cut. Narcis si Johnny au inceput impreuna proiecte precum emisiuni radio saptamanale, evenimente cu public de peste 4000 de oameni. Curand dupa aceea cei doi au inceput sa produca muzica sub numele „Mashala Dj’z”. Sub acest nume, in anul 2006 au produs 6 Ep-uri. Narcis Jr. a lansat, de asemenea , un EP la label-ul german Brachial si s-a semnat sub numele Monophonic. Este de remarcat faptul ca cei doi au produs in acelasi timp alte productii sub nume precum Eclectic Method, MonoPhonic, B.R.K, Otherworld si Mashala Dj’z, printre aceste proiecte au produs si remixuri oficiale pentru FatBoySlim, U2, Dub Pistols, Brooke Valentine si Nikka Costa.

A mixat impreuna cu: Cold Cut, Jonny Wilson, Barry Ashworth, Umek, Dub Pistols, Xpress2, Josh Wink, Mr.C, Juan Atkins, Valentino Kanzyani,Marko Nastic, Marko Milosavljevic, Kevin Saunderson, Damon Wild, Deetron, Gayle Sun, Richie Hawtin, Brenda Russell, Robert Leiner
Relic, Haris, Petar Dundov, Southsonics, Akira Ishihara, Green Velvet, Virgin Helena si multi altii.

Are o discografie incredibila, o lista mare de remixuri oficiale pentru artisti cunoscuti, o multime de remixuri video si nume importante de festivaluri la care a luat parte.
Conduce, impreuna cu prietenul sau, label-ul Tex Rec, CVM Records care se preocupa in general cu promovarea stilului minimal. In 2008 a pus bazele unui alt label impreuna cu Jonny Wilson, numit Mashala Records!

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!