Pasarea Colibri – concert cu 1 euro

Home $ Articole $ Pasarea Colibri – concert cu 1 euro

by | Mar 16, 2010 | Articole

Pasarea Colibri – concert cu 1 euro

Premiera: la Cluj-Napoca are loc primul concert offline pentru comunitate online!

Servus Cluj !, o pagina de Facebook dedicata celor ce iubesc orasul Cluj-Napoca, se promoveaza intr-un mod inedit.
La trei saptamani de la lansare, pagina de Facebook numara deja peste 2300 de fani, dar are planuri serioase de inchegare a comunitatii: “Ne-am gandit sa facem ceva fain care sa ii stranga pe toti cei ce stau online in jurul unei idei, dar sa o facem… in offline. Vrem sa vedem cum arata o comunitate adevarata. Ne-am gandit sa organizam un concert cu Pasarea Colibri si sa il promovam pe servuscluj.ro ! Daca vrei sa participi, te inregistrezi repede pe site si urmezi instructiunile: trebuie sa platesti doar 1 euro plus TVA, ceea ce inseamna zero profit, si vei primi o bratara de acces si o legitimatie de membru!”, spune Razvan Dragos, unul dintre responsabilii cu intretinerea paginii.

Potrivit lui Dragos, organizarea unui asemenea eveniment ar fi o premiera in Romania: “Nu vreau sa ma hazardez. Dar nu cred ca s-a mai intamplat asa ceva in tara. Daca strangem 3000 de participanti, chiar ca e o premiera :)”.

Se anunta un super concert Pasarea Colibri @ Sala Sporturilor “Horia Demian”, h19.00
Cum poti participa la concert ? Doar completand formularul de pe site si mergand in perioada 22-26 martie la sediul de pe str. Regele Ferdinand #30 pentru a achita taxa de 1 euro + TVA, adica 5 RON.
Ce vrei primi in schimb ? O legitimatie nominala (membru Servus Cluj), pe care o vei mai folosi si ulterior pentru ca se anunta multe evenimente interesante marca “Servus Cluj”, si o bratara de acces la concert.

Ne vedem la concert 😉

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!