Poze: Noiz of Zion

Home $ Cinema $ Poze: Noiz of Zion

by | Mar 21, 2010 | Cinema

Noiz of zioN

Ieri seară, pe Horea nr.66, s-a deschis o sală de repetiții nou nouță, foarte faină ca aspect și dotată cu tot ce are nevoie un artist ca să-și poata auzi, simți și materializa gândurile!
Probabil că vă-ntrebați ce e așa de special la un asemenea eveniment?…
Ei bine, Liviu Ichim, „tăticul” proiectului Noiz of zioN, a organizat un party cu jam-session la care au fost invitați cât mai mulți artisti din Cluj și nu numai ca să-ncerce ce are de oferit locul ăsta nou.

Cine a fost acolo ?
Pai, membri din Relative, Mushroom Story, FronT, Chilli Family, Keep Away și mulți mulți altii – oamenii ăștia s-au tot rotit pe la toate instrumentele și-au dus jam-ul de la hardcore/rapcore la reggae, la dnb și alte cele. Jam session-ul s-a încheiat la 21.50, oră după care lumea a-nceput s-asculte un reggae, un dubstep, după gust. Deși n-am mai stat după momentul ăsta, am înțeles c-a fost un party pe cinste ce-a durat până târziu (… sau devreme…?!)

Dar totuși, ce e cu Noiz of zioN ?
În primul rând e o sală de repetiții spațioasă, cu o acustică ce definește toate instrumentele folosite. S-au investit bani serioși în scule; cunoscătorii ce intră în sală vor regăsi cu plăcere mărci ca: Mackie, Yamaha, Laney, Shure, Line6, Sabian și multe altele…

Galerie foto:

Din păcate galeria foto nu mai poate fi afișată aici. Îti recomandăm să o cauți pe Flickr

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!