Se servesc colanti la mall

Home $ Articole $ Se servesc colanti la mall

by | Mar 21, 2010 | Articole

Se serveste ghiveciul de mall

Ajunge o plimbare la mall, mai exact in food court – daca se poate duminica, pentru a ramane oripilat de gusturile, nici de cum culinare, ci vestimentare ale unor romani…
Se serveste asa: intr-un food court plin, pe canapele, scaune sau in stare mobila cu miscari suave de solduri si tropait, diferite specialitati de aparitii feminine si masculine. Sa-i spunem ghiveci, sau salata. La alegere, oricum pica greu la stomac. Si nu e o salata asoratata, nicidecum. E mai degraba presarata fara grija cu toate stilurile si materialele si culorile mai ales imposibile.

Precizez, se duc acolo tocmai pentru a-si etala noile hainute, sau ideile indraznete in materie de moda, sau ce le sta lor mai bine – cu toate ca nu cred ca si-au luat sau curatat oglinzile de acasa. Sau cred ca retina le joaca feste.

Ce ne deranjeaza?
Fie iarna, fie vara putem vedea parul de pe piept, aripioarele de pe solduri, sanii, celulita de pe coapse sau oriunde se mai depune.
Oh da, celulita…

Greseala nr. 1
Ea nu se vede doar pentru ca unele au curajul sa iasa in ciorapi cu prea putini deni la minus grade, ci pentru ca toata lumea a adoptat moda iegarilor, pardon a colantilor.
E misto treaba, mai ales cand ai niste picioare minunate de la natura, si intretinute de tine. Mai ales atunci. Si nu altcandva. Daca stii ca vara iesi destul de greu la strand in costum de baie pt ca ti se vede coaja de portocala, ca grasimea aia nu arata prea bine, ia mai gandeste-te si cand iei colantii. Efectul e acelasi. Materialul acela subtire, si mai ales daca e si lucios iti va scoate in evidenta defectul. Si moda, hainutele sunt facute pentru a ne ajuta sa le ascundem. 😉

Cum se poarta colantii totusi?
Orice lungime ar avea, e indicat sa ai un maieu, o bluza care sa fie lunga, pe post de mini skirt daca vrei. Sunt ideali pentru bluzele tip rochita care trebuie sa-si fi facut loc si in dulapul tau.
Sunt indicate tocurile pentru a subtia forma piciorului. Sau balerinii daca esti destul de inalta. Orice altceva, arata…vulgar si nepotrivit…Si da, nu e indicat pt iarna, cu pielea la vedere. Ia eventual un ciorap de nuanta pielii pe dedesubt.
Si alt punct de memorat: nu se pot purta doar asa. Nu sunt iegari de mers la sala cu un tricou din care iti iese buricul.

Merg deosebit de bine bagate in cizme. Si cred ca asta a si fost scopul lor. Sa fie mai groase decat ciorapii si mai subtiri decat blugii indesati in cizme. Despre asta, next time.

Iti poti pune imaginatia la contributie si te poti informa un pic de la prietenul Google – si ferest-te de don’t-uri. How to wear… leggings?

De cand au devenit atat de populari, toti si-au lasat imaginatia sa zboare si avem de unde alege cand vine vorba de model. Doar negrii par uneori un pic cam boring.
Ia vezi ce dragute sunt daca sunt colorate, dar bineinteles vezi sa se potriveasca cu restul alegerilor.

Grija mare daca alegi patternuri, printuri –dungulite, forme geometrice, sau tinte. Formele geometrice nu avantajeaza orice forma de picior si n-ai vrea sa para ca ai coapsele mai mari. De asemenea daca alegi un colant jucaus cu modele, pastreaza restul tinutei intr-o tenta mai serioasa. Un secret care e reteta succesului si in a marketa un produs se afla in USP: Unique Selling Proposition. Cu scuzele de rigoare pentru comparatie, dar si omul cand iese din casa isi vinde la o adica propria imagine. Tinuta pe care o adopta ar trebui sa sugereze ceva.
Dar acel ceva sa fie la singular. Vrei sa sara in evidenta picioarele tale si sa faci dintr-o tinuta simpla una atragatoare? Go for it – ia o pereche de colanti colorati. Daca bluza ta are déjà ceva interesant si botinele tale sunt pline de franjuri, colantii negrii sunt cea mai buna alegere.
Keep it simple, with a touch of chickness.

Mai multe sfaturi? E plin onlineul de cele bune…de aici te descurci si tu.
Sa ne vedem picioarele in colanti cu bine pe strazile Clujului!

Critical SocialButterfly

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!