Bar

Earth Hour @ Le General

Earth Hour @ Le General – sambata, 27 martie 2010, h20.30

Intrare: 5 RON

Le Général café-pub vă invită sâmbătă 27 martie 2010, la ora 20.30 la un concert la lumina lumânărilor cu formația Chilli Familli. “Ne alăturăm evenimentului internațional Earth Hour și timp de o oră vom stinge lumina în tot barul. Iar trupa ne va cânta coveruri și piese proprii în stilul Acoustic Soul, RnB.”

Despre formația Chilli Familli
“Chilli Familli este un proiect muzical tânăr, născut din dorința de a cânta muzica ce ne place într-o maniera simplă și accesibilă pentru publicul larg. Muzicieni au activat sau activează și în alte formule: Vlad Codorean în RockHouse și Theory Of Mind, Petra Acker și Alex Munteanu în The Others, Anamaria și Andrei Puiu în An Acoustic Feel. Repertoriul include piese soul și r’n’b semnate de Jill Scott, Erika Badu sau Me’shell Ndegeocello, dar și standarde de jazz cântate de Ella Fitzgerald sau Billie Holiday. Acest repertoriu este completat de piese proprii, care rămân în aceeasi arie muzicala. Chiar daca show-ul e unul acustic, energia degajată face ca reactia publicului să fie una foarte pozitivă. Proiectul e în continuă dezvoltare.”

ClujLife - Te scoate din casă

1 comment

Post a Comment

Ultimele articole

Non-stop în Cluj

Pe timpul zilei lucrurile sunt destul de clare prin Cluj – știm ce evenimente sunt prin oraș, ce mai e nou, cum e printr-un loc sau altul și care e …

Evenimente viitoare

Thu 17

Kamikaze party @ Caro Club

16 January, 10:00 pm - 17 January, 5:00 am
Thu 17

Beluga Signature Tasting

17 January, 5:00 pm - 11:00 pm
Thu 17

Atelier C | Pictură pe ceramică

17 January, 6:30 pm
Thu 17

Craii de Curtea-Veche, după Mateiu Caragiale

17 January, 7:00 pm - 9:30 pm
Thu 17

Love me tinder @ REACTOR

17 January, 7:00 pm - 8:30 pm

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

WordPress database error: [Unknown column 'tt.order' in 'order clause']
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id WHERE tt.taxonomy IN ('gdpr_service_categories') AND tt.parent = '0' ORDER BY tt.order ASC