Blanoz @ Booha Bar

Blanoz @ Booha Bar – sambata, 27 martie 2010, h22.00

Pret intrare: 10 RON

Blanoz este un proiect artistic iniţiat în 2003 de către Ati de Chile şi Sultan Nasser, ce în scurt timp s-a transformat într-o trupa “all star” de jam-session, căreia i s-au alăturat artişti invitaţi din zona underground, reprezentanţi ai scenelor de hip-hop şi electro. Au urmat apariţiile memorabile ale trupei în Web Club şi Green Hours, la care au participat nume precum Dru Klein, Vexxatu Vexx şi Pacha Man la microfon, dar şi membri a altor proiecte de drum’n’bass şi electro.

Prestaţiile live au ramăs elementul definitoriu la Blanoz, care a continuat să apară pe scena romanească de clubbing, dar s-a remarcat şi prin prezente la diverse evenimente şi festivaluri, cum este cazul celei de-a doua ediţie a Fanfest, pe 26 august 2005, când, oarecum accidental, proiectului i s-a alaturat MC Bean, cu care ulterior s-au şi înregistrat cunoscutele piese “Te provoc” şi “Jumatate tu, jumatate nu”, ultima fiind şi piesa aleasă pentru clip-ul Blanoz, o producţie remarcabilă ce poate fi vizualizată şi în secţiunea media (hotbox) de pe site-ul proiectului.
Line-up prezent la BOOHA BAR:
Ciupi – percutie, samplers
Ati de Chile – samplers, percutie
Catalin Buse – MC Agent

Comentarii:

Sus
x

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

Accept Refuz