Goldie @ Club Midi

Home $ Articole $ Goldie @ Club Midi

by | Apr 12, 2010 | Articole

Update: poze

Goldie @ Club Midi – sambata, 15 mai 2010, h23.00

Pret intrare: 25 RON pana la h00.00 / 30 RON dupa h00.00

Asociatia Unusual Suspects implineste 7 ani de existenta. “7 ani simbolizeaza pentru noi un ciclu complet de perseverenta, daruire, munca, evolutie, unitate si respect dar si un nou inceput.Din 2003 pana in prezent am organizat mai mult de 70 de evenimente in Cluj-Napoca, prezentand miilor de participanti pe unii din cei mai reprezentativi artisti internationali sau romani de muzica electronica. Intentia noastra este de a reprezenta toleranta si diversitatea culturala si de a cultiva atitudinea pozitiva a publicului. Invitatul special al acestei aniversari este GOLDIE, personalitate marcanta si simbol al muzicii si culturii drum&bass!”

Invitat special: Goldie
GOLDIE este una din cele mai importante personalitati ale muzicii drum&bass, fiind considerat un simbol al acestei miscari.Este fondatorul casei de discuri METALHEADZ , aceasta avand un rol decisiv in dezvoltarea culturii jungle/drum&bass la nivel international.Activitatile sale transced sfera muzicala , Goldie fiind recunoscut pe plan mondial ca si artist plastic, actor, scriitor sau om de televiziune, transpunand in toate aceste activitati spiritul pe care il reprezinta prin Metalheadz si muzica sa.
Cariera sa se intinde pe mai mult de 20 de ani, momente decisive fiind: implicarea in cultura grafitti in SUA la sfarsitul anilor ’80, contactul cu cultura jungle/drum&bass in 1991, initierea seriei legendare de evenimente Metalheadz la clubul Blue Note si lansarea casei de discuri, lansarea in 1995 a albumului “Timeless” care s-a vandut in 250.000 de exemplare – fiind foarte apreciat si astazi, aparitia in filmele “Snatch” sau “James Bond” lansarea albumelor “Malice in Wonderland” (2007) si “Memories of an Afterlife” (2009).O biografie vasta cu un portofoliu imens de realizari , alaturi de aparitiile saptamanale pe scena in locatii de pe intreg mapamondul, i-au consolidat pozitia de personalitate marcanta a artelor si culturii contamporane.

Also guest: DJ Ren [Tilos Radio / BUDAPEST, HU]
[audio:http://www.bladerunnaz.hu/media/DJ_Ren_&_Mentalien_-_Different_Drum_Royal_100312.mp3]

Warmup: Down & Agent

#
Concurs: Oferim 7 invitatii, cate una pentru fiecare an 🙂 Inscrierile se fac prin comentarii. Unusual Suspects au nevoie de feedback-ul vostru pentru a continua seria de evenimente reusite !

# Update: Va fi deschis si lounge-ul unde vor fi Mihigh & Raul Roquez.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!