Poza: CFW Fashion Show #1 @ Napoca Hotel

Home $ Festivaluri $ Poza: CFW Fashion Show #1 @ Napoca Hotel

by | Apr 16, 2010 | Festivaluri

CFW Fashion Show #1 @ Napoca Hotel – 15 aprilie 2010

In aceasta seara a avut loc primul Fashion Show din cadrul Cluj Fashion Week 2010. Au fost prezentare 10 colectii, semnate, in ordinea pe care le puteti vedea si in galeria foto, de: Callisti (Austria), Univesitatea din Iasi, Alexandra Calafeteanu, Ada Bucsa, Bianca Pop, Lulu’ah, Wilhemina Arz, Universitatea din Cluj, Silvia Serban si Dora Abodi (Ungaria). Cristhelen B, La Pucci, Robert Redmon si Otter sunt doar cateva nume ce au semnat colectiile de incaltaminte folosite de frumoasele modele iar Alina Bencila si Ligia Stan ocupandu-se de bijuterii si accesorii.

Printre frumoasele manechine, s-a aflat si Mandra Florescu, o fata de doar 13 ani si cea mai tanara printre colegele ei, aflata la primul ei fashion show. Ea a prezentat din tinutele studentilor de la Iasi, o colectie care a fost remarcata cu siguranta.

Printre invitatii de seama ai acestui eveniment se numara Diane Pernet – fondatoarea celui mai important festival de video din lume: ASVOFF, Mick Davis – regizor (Modigliani, 2004), scenarist si producator, si creatorii de fotografie si instalatii, apropiati ai festivalului de moda de la Hyeres, Miguel Villalobos si Graham Tabor.

Fashion show-ul, desi programat la ora 20, a demarat cu o ora intarziere, asteptand invitatii speciali ai acestui eveniment si diversi alti intarziati. Spectacolul a fost impartit in doua parti, prezentandu-se cate cinci colectii urmate de o mica pauza.

Galerie foto:

Din păcate galeria foto nu mai poate fi afișată aici. Îti recomandăm să o cauți pe Flickr

Ziua #2 din cadrul CFW s-a incheiat cu o petrecere la Club Midi – offficial venue of CFW 2010. Mai sunt doua zile din cadrul saptamanii modei iar programul il gasiti aici.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!