Vodka Juniors @ Booha Bar

Home $ Articole $ Vodka Juniors @ Booha Bar

by | Apr 21, 2010 | Articole

Vodka Juniors @ Booha Bar – sambata, 24 aprilie 2010, h22.00

Afterparty: Jaheyo

Pret intrare: 10 RON

Vodka Juniors este o trupă din capitala Greciei, înfiinţată în anul 2000 şi care a abordat iniţial stilul skatepunk/hardcore, lansând până în prezent 2 EP-uri şi consemnând zeci de turnee în toată Europa. Promovând stilul nonconformist şi purtând statementul Always question autorithy, Vodka Juniors se numară printre puţinele trupe ce reuşesc prin energia muzicii lor să umple localurile din Grecia până la refuz.
În 2008, trupa a lansat un dublu album acustic numit „Dark Poetry”, cu puternice influenţe de dub/reggae/surf-rock, reuşind totodată să urce în scena mainstream a rock-ului. Refuzând ofertele mai multor case de discuri mari, trupa a continuat să organizeze un turneu pe cont propriu, printre care şi un turneu în 2009 pe plajele celor mai mari insule ale Greciei.
În ultimul lor proiect, un show de 3 ore, trupa şi-a invitat prietenii şi apropiaţi să li se alăture cu instrumente de percuţie (conga) şi trompete, adunând peste 2000 de oameni la eveniment.
Vodka Juniors ramâne detaşată de mainstream, se promovează singură prin spiritul DIY (do-it-yourself) şi promovează genuri muzicale de la dub la punk sau de la acustic la hardcore, considerând fiecare album un experiment de stiluri.
Evenimentul de Sâmbătă seara din Booha Bar face parte din turneul lor în România, VAMPIRE TOUR, turneu ce mai include oraşe ca Bucureşti, Sibiu, Craiova, Iaşi şi Timişoara.

#
Update/ Castigatorii sunt:
Mihalcea Andrei Mihai
Ioana Popister
Armand Moianu
Noemi Szabo

Concurs: Oferim 4 invitatii la acest eveniment. Pentru a intra in posesia unei dintre invitatii trebuie sa raspundeti la urmatoarea intrebare: Care este numele celei de-a saptesprezecea piesa de pe prima parte a albumului “Dark Poetry” (2008)?

Avem si un regulament pentru acest concurs:
(rugam insistem sa-l si respectati)
1. Se poate participa o singura data pe saptamana si trebuie sa se dea un singur raspuns! (raspunsurile multiple nu vor fi luate in considerare).
2. Trebuie precizat numele si prenumele.
3. Castigatorii se anunta in fiecare vineri si se trimite confirmarea prin mail
4. Regula de baza: nu toti cei care raspund corect vor castiga – doar primele 4 raspunsuri corecte vor fi luate in considerare.
5. Raspunsul se trimite sub forma de comentariu, mai jos 😉
6. Castigatorii unei editii a concursului vor putea participa la o editie ulterioara a concursului doar dupa minimum 2 saptamani.
7. Acestia dintre ei ce NU onoreaza prezenta la evenimentul respectiv nu vor mai avea dreptul sa participe la concurs minimum o luna.
8.La concurs nu pot participa membrii presei si staff-ul Booha Bar!

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!