Funk D’Void – un alt invitat de exceptie pentru Delahoya 2010

Home $ Cinema $ Funk D’Void – un alt invitat de exceptie pentru Delahoya 2010

by | May 4, 2010 | Cinema

Funk D’Void – un alt invitat de exceptie pentru Delahoya 2010

FUNK D’VOID (SOMA REC. / EXCESSION.CO.UK)
LARS SANDBERG aka FUNK D’VOID este dj si producator in prim-planul muzicii electronice la nivel mondial incepand cu anii 1990.
A inceput sa practice aceasta meserie de la varsta frageda de 15 ani, ocupandu-se de doua cluburi cu public sub 18 ani. A fost un inceput perfect pentru cariera lui, intrucat a fost crescut de mama lui, pianista profesionista,gasindu-si astfel vocatia pentru muzica destul de repede, neindoindu-se niciodata de aceasta cariera.

Muzica house a reusit sa-i schimbe viata, in mod special sound-ul Chicago, iar inainte de aceasta, din timpul copilariei, anumite sunete au reusit sa trezeasca in el un „monstru” care tanjea dupa ritmuri. Fascinatia lui pentru sunetele electronice a fost definitiv captivata odata cu ritmurile produse de modelul 808, folosite la piesa lui Marvin Gaye „Sexual Healing”. Momentul de cumpana dupa care a ramas la Detroit techno a fost un moment spiritual deoarece a reusit sa-si conceapa sunetul propriu care va deveni, peste ani, profund, sufletist si fara compromisuri.

De-a lungul anilor, dupa un sir de hituri precum „JACK ME OFF”, „BAD COFFEE” “EMOTIONAL CONTENT”, pe langa cateva remixuri fenomenale ale Underworld, New Order, si Kevin Saunderson, este probabil cunoscut pentru piesa care termina nopti – „Diabla”, piesa care a reusit sa faca legatura dintre house si techno. Pentru aceasta, a reusit sa atraga mania tuturor zeilor din acele vremuri de la Sven Vaeth pana la Danny Howells. Mai mult, daca va uitati atent, printre notitele de la subsolul discurilor de la „Newcomer” Francois Dubios, o sa vedeti scris numele „L.Sandberg”. Reselease-urile „Blood” si „Try” au fost succese underground enorme in 2006 respectiv 2007.

Foarte solicitat ca dj si producator, stilul sau este tot ceea ce ar astepta cineva cu gusturi de adevarat iubitor de muzica: reuseste sa te faca sa te simti bine si este un adept al ringului de dans. Dovada acestui fapt este faptul ca Lars este unul dintre cei mai ocupati dj ai momentului si al ultimei decade. Pentru a afla asta, trebuie doar intrebati eroii si legendele muzicii electronice din ziua de azi pentru a afla ce parere au despre foarte talentatul scotian.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!