Poze: Neo & Grimus au concertat in Irish & Music Pub

Home $ Articole $ Poze: Neo & Grimus au concertat in Irish & Music Pub

by | May 6, 2010 | Articole

Concert: Neo & Grimus @ Irish & Music Pub – 5 mai 2010

Galerie foto:

Din păcate galeria foto nu mai poate fi afișată aici. Îti recomandăm să o cauți pe Flickr

Aseară am luat parte la concertul celor de la Neo, din Ungaria, susținuți, în deschidere, de către Grimus.
Trupa clujeană și-a început recitalul pe la nouă fară un sfert prezentându-se atât cu piese noi, cât și cu piese mai vechi, recunoscute de publicul de aseară, piesa cu cel mai bun răspuns din partea acestuia fiind „In a Glimpse”. Show-ul trupei a fost unul complet, atmosfera și sunetul demonstrând, din nou, că Grimus este una din cele mai bune trupe românești din ziua de astăzi.
Neo, capul de afiș al serii, s-a prezentat în jurul orei zece, venind cu un melanj, cel puțin interesant, de stiluri, combinând muzica electronica live cu elemente de pop, indie și chiar și new wave, unele piese amintindu-mi de Depeche Mode, altele de Daft Punk și nu în ultimul rând de The Killers. Show-ul lor a fost unul interesant, trupa prezentându-se cu o parte din luminile lor , un stativ de microfon cu neon pe dinauntru fiind, probabil, una din chestiile care mi-a atras atentia cel mai mult.
Din păcate, o parte din public s-a „ratacit” după concertul celor de la Grimus, însă întreg evenimentul poate fi considerat un real succes și probabil o evoluție a scenei muzicale din Cluj spre ceva mai mult.

Andrei Coste

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!