Poze: The Toasters au concertat in Irish & Music Pub

Home $ Articole $ Poze: The Toasters au concertat in Irish & Music Pub

by | May 12, 2010 | Articole

The Toasters @ Irish & Music Pub – 11 mai 2010

Galerie foto:

Din păcate galeria foto nu mai poate fi afișată aici. Îti recomandăm să o cauți pe Flickr

Aseară am asistat la concertul veteranilor ska-ului New Yorkez, și anume The Toasters, deschiderea acestui concert fiind asigurată de către eroii locali, cunoscuți sub de numele de Dance Trauma.
Evenimentul a început pe la ora 21 cu băieții de la Dance Trauma, care s-au prezentat cu un ska-punk foarte interesant incorporând chiar și elemente mai thrashy. Una din cele mai interesante chestii mi s-a părut prezența scenică a vocalului, Matli, care de la a doua până la ultima piesă se juca cu o minge de fotbal în timp ce cânta piese precum „E-uri” și „Relativ la Ea” , dar și un cover foarte interesant la „Non je ne regrette rien” a lui Edith Piaf.
După aproximativ 10 minute de pauză au urcat pe scenă veteranii The Toasters. Trupa ne-a încantat aproximativ o ora și un pic cu niște Ska foarte bun și foarte oldschool care incorporează și anumite elemente de rockabilly sau de funk. Prima chestie pe care-am remarcat-o a fost sound-ul foarte bun al trupei, lucru, oarecum, de așteptat datorită celor 29 de ani de activitate pe care-i au. Prezența scenică nu a fost ceva foarte special, însă sunetul care curgea din difuzoare te făcea să te miști, totul culminând cu, probabil, cea mai cunoscută piesa a baieților: „Don’t Let The Bastards Grind You Down”.
Prezența publicului a fost una relativ scăzută pentru un eveniment de asemenea anvergura și asta este un mare păcat deoarece concerte de ska și, implicit, trupe de ska foarte rar ai ocazia să le vezi, iar un preț de 20 de lei nu ar trebui să fie un motiv de descurajare deoarece, să fim serioși, banii respectivi oricum se duc pe alte lucruri mai puțin entertaining.

Andrei Coste

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!