The Mono Jacks @ Booha Bar

Home $ Articole $ The Mono Jacks @ Booha Bar

by | May 18, 2010 | Articole

The Mono Jacks @ Booha Bar – sambata, 22 mai 2010, h22.00

Pret intrare: 10 RON

Afterparty: TBA Crew djset

The Mono Jacks (indie/rock Bucuresti) s-au format acum un an la iniţiativa lui Doru Trascau, liderul cunoscutei trupe de muzică alternativă AB4.
Abordarea lor muzicală descinde din curentul indie rock consacrat de newyorkezii de la Interpol. Liniile de chitară topesc tensiunea compoziţiilor transmiţând o căldură ce evocă ceva din sound-ul trupei Snow Patrol. Cine îi ascultă pentru prima oară descoperă compoziţii foarte bune transpuse live cu multă energie si eleganţă de patru instrumentişti foarte talentaţi, cu o chimie muzicală evidentă. După mai bine de un an de muncă în sala de repetiţii şi concerte în cluburile bucureştene, Mono Jacks au fost pregătiţi să între în studio. Înregistrările s-au desfăşurat în studioul The Great Below sub îndrumarea lui Andrei “Robin” Proca (sound engineer) şi Alessandro Marton (producer).
Piesele “Maria”, “Push The Pedal” şi “Superstitions” sunt deja disponibile spre audiţie pe pagina de MySpace a trupei intr-un preview – până la finalizarea procesului de post-producţie a înregistrărilor.
Single-ul “Maria” e de 3 săptămâni constant in top 40 pe Radio Guerrilla ocupând poziţiile de la 1 la 3.

Line-up:
Doru Trascau (voce, chitara)
Florin Vasile (chitara, voce)
Dorian Cazacu (tobe)
Hasan Nabulsi (bas)

#
Concurs: Ca de obicei, punem la bataie 4 invitatii. Pentru a le castiga trebuie sa ne raspundeti la urmatoarea intrebare:
“In ce an incepe povestea celor de la THE  MONO JACKS?”

Precizare: participati cu numele vostru intreg, fara nickname-uri sau pseudonime 😉 Sambata dimineata vor fi afisati castigatorii.

Update: Castigatorii sunt: Corina Lapadus, Sipa Silvia, Andreea Petrut si Marius Murg.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!