1 an de Booha Bar

Home $ Articole $ 1 an de Booha Bar

by | May 26, 2010 | Articole

Ez Basic @ Booha Bar – sambata, 29 mai 2010, h22.00

Pret intrare: 10 RON

Booha Bar sărbătoreşte, Sâmbăta, 29 Mai, de la 10 seara, un an de muzică bună şi petreceri inedite, alături de una dintre cele mai cunoscute trupe din Europa de Est – EZ BASIC (Indie-pop/new-wave ).
After party: Ez Basic & Tba Crew djset

Ez Basic, a început în urmă cu zece ani, în oraşul maghiar Szeged, din viziunea a doi tineri de a dezvolta un band cu baze din mai multe stiluri muzicale, precum indie-pop, new-wave sau electro. Astfel, muzica lor a simţit, în timp, influenţa unor formaţii ca Jesus and The Mary Chain, New Order, Interpol, Primal Scream, Ride sau Suicide.
Prima apariţie pe scenă a avut loc în 2004, în renumitul club din Budapesta „Vaporul A38”, iar la scurt timp după a aparut în trupă şi Toth Andras, astfel, sound-ul lor devenind mai diversificat şi mult mai impregnant.
Pe langă participări anuale la arhicunoscutul festival internaţional „Sziget”, baieţii au mai umblat prin ţări ca Polonia, Slovacia sau Germania, având peste 200 de concerte la activ. Primul e.p. a apărut in 2007, sub numele de „EZ to Say”, care ulterior s-a transformat într-un album intitulat „HOCUS FOCUS”.
Spre finele anului 2008, EZ Basic încep să dezvolte un nou album cu ajutorul producătorului britanic George Shilling, cel care a lucrat cu Blur, Primal Scream, The Fall şi mulţi alţii.
Hello Heavy” a ieşit pe piaţă în luna martie a acestui an, iar între timp a intrat in peisajul trupei un nou membru, la clape, Nagybaczoni Áron, pentru a oferi un sound mai modern, mai ecletic formaţiei.

Componenta:
Szarvas Árpád – chitara, voce, versuri
Tóth András – tobe
Pesztalics Dénes – chitara bas
Nagybaczoni Áron – clape (live performance)

#
Concurs: 4 invitatii puse la bataie. Le puteti castiga raspunzand la urmatoarea intrebare: “In ce alta formatie bate tobosarul Toth Andras de la EZ BASIC, o trupa ce a cantat anul trecut in noiembrei in Cluj?

Raspundeti cu numele vostru si nu folositi pseudonime ! Castigatorii vor fi afisati sambata dimineata.

Update: Castigatorii sunt: Ada Hulubei, Doru Vasile Puscas si Stan Paula. (mai urmeaza sa postam si ultimul castigator)

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!