Fantasmagoria @ Auditorium Maximum (UBB)

Home $ Articole $ Fantasmagoria @ Auditorium Maximum (UBB)

by | May 29, 2010 | Articole

Update: Spectacolul s-a anulat datorita unor probleme care vor fi detaliate ulterior intr-un comunicat de presa.

Comunicat:

“Spectacolul programat pentru joi, 10 iunie 2010 în Auditorium Maximum a companiei de teatru Dan Puric, Passe Partout a fost anulat. Motivele ce stau la baza acestei decizii sunt legate de aspecte tehnice. Ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente.
Restul evenimentelor organizate pentru aniversarea a 5 ani de 24-FUN vor avea loc conform programului: mini-festival de două zile în Piata Muzeului, cu spectacole de jazz şi chitară live, autografe de la personalităţi sportive clujene, demonstraţii de capoeira şi jonglerii sau târguri de carte şi lucruri făcute manual (hand made) precum și un concert cu Mihai Mărgineanu, desfăsurat în Club Ring.”

Fantasmagoria @ Auditorium Maximum (UBB), joi, 10 iunie 2010, h19.00

Biletele se găsesc la librăria Cărturești din Iulius Mall. Pret: 10, 15 si 20 Lei (in functie de locuri)

Spectacolul Fantasmagoria a companiei de teatru Dan Puric, Passe Partout – pentru prima dată pe scena de teatru clujeana.
Acesta promite să aducă “o poveste care seamănă cu un film rusesc, cu nostalgii şi troiene, ingenios îndulcită cu năzdrăvănii româneşti”.

Spectacolul îi are în distribuţie pe Vadim Rusu (care semnează şi regia spectacolului), Nadejda Dimitriu, Petru Ciobanu şi Petrică Voicu.
“Fantasmagorie” este “un spectacol-reverie, în timpul căruia cei patru actori te vor face să crezi că ai ajuns în mijlocul unui basm de-a-ndoaselea, un basm în care Ileana Cosânzeana e stăpână aprigă peste trei Păcală rătăciţi prin viscol”. “O creaţie la graniţa dintre pantomimă şi circ, la fel de stranie şi de fascinantă ca o plimbare de o oră de-a lungul Siberiei călare pe spinarea lui Fram, ursul polar…” informează Compania Passe-Partout “Dan Puric”.

#
Concurs: 1 invitatie dubla pusa la bataie. Inscrierile se fac prin comentarii. Tragerea la sorti va avea loc sambata, 5 iunie.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!