TIFF 2010: Ziua 7 aka Ziua Shukara

Home $ Cinema $ TIFF 2010: Ziua 7 aka Ziua Shukara

by | Jun 4, 2010 | Cinema

TIFF 2010: Ziua 7 aka Ziua Shukara

Ziua #7 din cadrul TIFF-ului a fost ziua HBO.
Devenita deja o traditie, ziua HBO a venit cu 3 documentare originale HBO. Evenimentul principal al zilei a fost proiectia in avampremiera a documentarului “The Shukar Collective Project“, in regia lui Matei-Alexandru Mocanu.
In caz ca ati ratat evenimentul, puteti sa va faceti planuri de pe acum pentru ca filmul va avea premiera pe 24 iunie de la h20.00 pe HBO 😉

In perioada 3 – 6 iunie puteti vizita Bastionul Croitorilor pentru o galerie foto semnata de Iulian Nan ce cuprinde fotografii din timpul filmarilor.

Despre film nu ar fi de povestit prea multe. Este un documentar muzical, probabil singurul de acest gen din Romania, ce spune povestea unui proiect foarte interesant cu o ascensiune mare dar care a suferit “modificari” iar acum e declarat “mort”. E de vazut pentru ca fiecare a stiut cate ceva despre trupa insa nimeni nu a stiut povestea exacta si cum s-a ajuns la sfarsitul ei. Eu l-am votat cu 3/5 stele insa da, il recomand. Merita pentru ideea de baza a proiectului si ce au reusit sa realizeze cu aceasta trupa.

“Ziua shukara” s-a incheiat cu un mega-party in Club Diesel.

HBO Party a de venit traditie si “se stieeee” ca in fiecare an, in cadrul TIFF, are loc cate o petrecere memorabila.
Au concertat Shukar Collective iar apoi DJ Vasile a oferit un djset interesant cu combinatii de muzica tiganeasca pe drum&bass si dubstep. Poze nu am facut dar gasiti cateva aici.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!