Poze: Get Out Festival 2010

Home $ Festivaluri $ Poze: Get Out Festival 2010

by | Aug 9, 2010 | Festivaluri

Get Out Festival 2010

Cateva idei:
– Organizatorii Down Sound si Bamse ne-au oferit anul acesta editia a-II-a a a festivalului GET OUT intr-un loc foarte frumos, numit “Ileana Cosanzeana” langa satul Valea jud. Mures.

– Headline-rii au fost BIG BUD (UK), LUDMILLA (HU), SPINLINE (HU), SKC (HU), CORN-FLEX (DE), dar printre ei enumeram si cativa dintre cei mai buni DJ din tara, cum ar fi Tomasan, K lu, Kojok, Addo, Acqzuel, Dan Bazix, Rapala, Bread & Butter, Injektah, Seba1349, Souce, Limun…etc

– Participantii festivalului au fost majoritari din Tg. Mures dar si grupuri din Bistrita, Cluj-Napoca, Alba Iulia, Baia-Mare, Brasov si Timisoara. De mentionat e ca a fost si un grup de 5-6 persoane de sustinatori ai echipei de fotbal Rapid din Bucuresti care s-au simtit in largul lor.

– Organizarea a fost una destul de buna cu 2 scene, Main Stage si Lounge Stage, cu teren de tenis de masa, fotbal de masa etc. Locatia a dispus de banci, balansoare, cabanute, semineu si foisor unde lumea putea sta la o poveste sau se putea relaxa peste zi.

– Muzica a rasunat pe intreg parcursul festivalului si s-a intrerupt pentru cateva minute din cauza caderii generatorului in noaptea de vineri seara cand o furtuna a venit asupra locatiei.

– Vremea a fost instabila: canicula, ploi, fulgere si trasnete. Totusi, cele aproximativ 500 de persoane care au participat la acest festival nu au fost impiedicate sa se distreze. Unii chiar au cazut in noroi spre amuzamentul celor din jur 🙂

– De remarcat prestatia foarte buna a headline-rilor, mai ales cele semnate de Big Bud si Ludmilla, dar si a timisoreanului Limun sau a muresanului Souce, care au mixat impreuna in a doua zi a festivalului.

– Puncte slabe nu prea ar fi. Organizatorii spera ca editia de anul viitor sa fie una mai larga, atat din punct de vedere al numarului de persoane prezente cat si din punct de vedere al line-up-ului.

Concluzia ar fi una foarte simpla: a fost un weekend nebun dar si foarte relaxant. Un open air de mare cautare pentru cei ce nu au fost.

Text semnat de Raul Tomi-Rus

Galerie foto:

Din păcate galeria foto nu mai poate fi afișată aici. Îti recomandăm să o cauți pe Flickr

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!