Federico Molinari @ Club Midi

by | Sep 11, 2010 | Articole

Federico Molinari @ Club Midi – vineri, 1 octombrie 2010, h23.00

Guest: Herodot / Warmup: Kid Chriss

Federico Molinari, argentinian originar din Buenos Aires, este un reprezentant al muzicii house fine si de calitate.
S-a stabilit in Frankfurt iar ulterior a devenit rezident Time Warp – una dintre cele mai importante petreceri din Europa. Mai mult, poate fi des intalnit la Robert Johnson, unul dintre cele mai bune cluburi din Germania, situat chiar cu un loc in spatele clubului Midi in “top 100 clubs” (by djmag). Acolo este si co-organizator al evenimentelor “Rajo”, foarte populare, de altfel, in Mannheim.
Conduce propriul label “Oslo Records” si alaturi de numerosi artisti importanti produce un sunet excelent care cu siguranta l-ai auzit in seturile marilor DJ. Oricand te poti astepta la un flux de muzica buna care sa te faca sa uiti de timp iar in alte tari europene cu siguranta te poti trezi cu amenzi ca ai depasit “timpul alocat”.

Federico Molinari a fost pe aceasi scena cu nume mari ca Luciano, Ricardo Villalobos, Steve Bug dar si altii si daca l-ai ratat la Sunwaves 5, unde after hours-ul sau s-a lasat pana tarziu, cu siguranta te vei bucura de evenimentul anuntat pe 1 octombrie la Club Midi.

Herodot, unul dintre cele mai noi talente descoperite de Sunrise Events, a descoperit muzica inca de la varsta de 6 ani. Totusi, primul contact adevarat l-a avut in 2004, cand a mixat alaturi de El Cezere si Kozo. In timp si-a dezvoltat un stil dinamic, calculat, ce defineste bine deep house-ul regasit in seturile sale.

A impartasit pupitrul cu multe nume importante precum Marco Carola, Magda, Barem, Seph, Onur Ozer, Troy Pierce sau Valentino Kanzyani iar dupa focusul distribuit asupra productiei, primul succes a aparut alaturi de colegii de la RPR Sound care l-au inclus pe mixul aniversar Circoloco’s 10 anniversary.

La inceput au fost gig-uri in cluburi ca Oscar, Kristal sau La Mania. Seturi de la evenimente importante date “pe post” la radio-uri precum One FM, Just Music FM sau Proton Radio. Dupa o vasta experienta adunata, Kid Chriss a pornit propriul proiect: Club Midi. In doar doi ani, a pus alaturi de nume importante precum Luciano, Marco Carola, Ricardo Villalobos, Loco Dice, Tania Vulcano, [A:rpia:R], Richie Hawtin, Sasha, Steve Lawler, Dubfire si multi multi altii ce au “calcat pragul” clubului. Devotamentul a dat roade iar “proiectul” Midi a ajuns pe locul #28 in Top 100 Clubs by DJ Mag, fiind in continuare intr-o continua ascensiune si punand Romania pe harta muzicii electronice.

Alaturi de Mihigh a oferit, prin propria emisiunea de radio, “Midi Show” @ One Fm, experienta muzicii electronice direct din club. Proiectul “Midi Show” a ajuns si prin alte orase din tara dar si peste hotare in orase ca Venetia (Altavoz Festival), Lyon (DV-1), Rimini (Classic Club), Milano (Leoncavalo) sau Berlin (WeekEnd Club), anul 2010 avand agenda chiar “incarcata”.

#Concurs: 10 invitatii puse “in joc”. Le puteti castiga prin .. comentarii, oferind feedback asupra event-ului.

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This