Comedy Cluj 2010

Home $ Cinema $ Comedy Cluj 2010

by | Sep 21, 2010 | Cinema, Festivaluri

Comedy Cluj 2010 – 8 – 17 octombrie 2010

Festivalul “Comedy Cluj” isi anunta editia a 2-a in aceasta toamna, cam in aceasi perioada ca si anul trecut.

Timp de 10 zile, clujenii, dar si toti pasionatii de filme bune, care binedispun si smulg zambete, vor avea parte de circa 100 de filme de comedie. In acest an, filmele Comedy vor rula in centrul municipiului Cluj-Napoca, in cinematografele Republica, Arta si Victoria, insa organizatorii pregatesc si alte locatii surpriza, neconventionale in care gustul filmelor de comedie sa fie diferit fata de experienta din sala de cinema. Unele locatii “surpriza” au fost deja dezvaluite si printre acestea se numara si Casa Tranzit. O alta experienta inedita va fi oferita la Polus Drive In.


Vor avea loc cateva premiere nationale si vom putea viziona filme de succes international. Majoritatea filmelor sunt produse aproape de noi, in Europa, insa sunt si cateva “mai indepartate”, din tari precum Japonia sau SUA. Nu vor lipsi regizori romani consacrati, unul dintre acestia, Geo Saizescu avand 4 filme prezente in program. O parere despre programul anuntat deja am gasit-o aici.

Juriul se anunta de exceptie insa asteptam sa fie actualizat atat programul cat si “Ziarul Festivalului” pentru a afla mai multe. Pretul biletelor nu depaseste 10 lei, cele reduse fiind de 8 lei, iar pentru 300 de pasionati de filme s-au pus in vanzare abonamente pentru 10 sau 5 filme, avand preturile de 80 si respectiv 40 lei.

Anul trecut am oferit multe invitatii si am fost prezenti la gala de inchidere. Anul asta speram sa reusim mai mult decat atat asa ca .. stati aproape pentru update-uri si noutati 🙂

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!