Remember Party @ Club Midi

Home $ Articole $ Remember Party @ Club Midi

by | Sep 30, 2010 | Articole

Remember Party @ Club Midi – sambata, 16 octombrie 2010, h23.00

Cu: Pagal & Kool

Una dintre cele mai apreciate serii de petreceri din România, în care DJii români de top mixează muzica din perioada de glorie a anilor 2000, sub titulatura Remember, ajunge pe 16 octombrie pentru prima dată în Cluj-Napoca.

Întotdeauna petrecerile REMEMBER au constituit motiv de bucurie printre clubberi, în special veteranii care au prins vremurile în care Oxxo, Space, World Trade Plaza sau Karma erau nume de localuri în care se putea ieşi în fiecare week-end. Majoritatea Remember-urilor s-au întâmplat în Bucureşti, iar ultima ediţie a avut loc în Mamaia, în sezonul estival.

De această dată Nights.ro vine în întâmpinarea publicului din Cluj-Napoca, cu primul Remember de peste Carpaţi, ce se va desfăşura pe data de 16 octombrie la Club Midi, localul-emblemă al oraşului în materie de muzică electronică şi underground. Clujeni, aşteptaţi-vă la feeling şi nostalgie de toamnă cu protagoniştii serii: Kool, un veteran ce transborda muzică din Ungaria şi Pagal, ce ţinea afterurile deschise până la 4 după-amiaza.

#Concurs: Cele mai interesante amintiri povestite de voi vor fi premiate cu cate o invitatie 😉

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!