Festivalul Temps D’images 2010

Home $ Festivaluri $ Festivalul Temps D’images 2010

by | Oct 5, 2010 | Festivaluri

Festivalul Temps D’images 2010 – 11 – 20 octombrie 2010

Program //

Festivalul aduce publicului clujean 5 spectacole de dans contemporan, 4 performance-uri, un atelier de cercetare artistică la care participă regizori si artişti vizuali, un spectacol de teatru, expozitii de artă video, proiecţii de filme experimentale, scurt-metraje premiate şi o dezbatere.

Artiştii invitaţi vin din Franţa, Germania, Italia, Olanda, Ungaria şi România si îşi vor prezenta creaţiile la Fabrica de Pensule, Teatrul Maghiar de Stat, Casa Tranzit, Studio Euphorion, Turnul Croitorilor, Boiler Club cât şi în anumite spaţii publice din Cluj.

Festivalul prezintă trei premiere: “Solo tu” de Vava Ştefănescu, “Post.Sync” – Asociaţia GroundFloor din Cluj şi “Endurance” – Compania A.lter S.essio din Franţa.

S-a introdus o nouă secţiune în festival, “Focus on artist” avându-l invitat anul acesta pe Mitoş Micleuşanu, co-fondator „Planeta Moldova”, ce îşi va lansa în premieră la Cluj primele sale filme experimentale.

De asemenea, publicul va putea vedea lucrari noi de artă video din Europa in cadrul expoziţiilor şi proiecţiilor din festival.

Biletele se pot cumpara de la Carturesti sau se pot rezerva la [email protected]

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!