Persona @ Zorki Off The Record
Cluburi, Concerte

Persona @ Zorki Off The Record

Persona @ Zorki Off The Record – sambata, 16 octombrie 2010, h22.00

Afterparty: Mihu & Joy

Pret intrare: 10 lei

De la înfiinţare (2003), trupa timişoreană Persona a participat la numeroase festivaluri împărţind scena cu nume ca Santana, dEUS, The Ting Tings, The Charlatans, Kultur Shock, Air Traffic, Trash Fashion sau Robots in Disguise.

Au rămas în topul trupelor româneşti în 2009 la City FM timp de 2 săptămâni. În acelaşi an au apărut la Apropo TV unde au fost votaţi de 15.000 de fani, ajungând în topul emisiunii.

În 2010 au lansat albumul de debut „Suburbia Afterlife”, înregistrat şi mixat la Timişoara, masterizat în Germania de către Sven Bonse, tehnicianul de sunet al celor de la Reamon. Primul single de pe acest album, „Head on the door” intră în aprilie 2010 în heavy rotation la Radio Guerrilla ocupând locul 4 în Topshow încă din prima săptămână de difuzare. În a doua săptămână urcă pe primul loc, unde va rămâne câteva săptămâni. Albumul e receptat pozitiv şi de critică fiind ales albumul lunii aprilie de către Tom Wilson (ELLE).

Tot anul acesta au concertat la Firefield Festival, Germania şi au deschis Festivalul Peninsula din Târgu Mureş.

# Concurs: Oferim 2 invitatii pentru feedback-ul vostru asupra acestui eveniment.

Indiescouts anunta o serie de evenimente in perioada urmatoare, acesta fiind primul 😉

ClujLife - Te scoate din casă

16 comments

Comments are closed.

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.