Concert Umanitar: “Copii pentru copii”

Home $ Articole $ Concert Umanitar: “Copii pentru copii”

by | Oct 14, 2010 | Articole

Concert Umanitar: “Copii pentru copii” – sambata, 23 octombrie 2010, h18.00

Asociatia Umanitara “Victor Octavian Sorlea” in parteneriat cu Radio Cluj si Universitatea Babes – Bolyai, organizeaza un Concert Umanitar denumit “Copii pentru Copii” al carui scop nobil este strangerea de fonduri pentru dotarea cu aparatura medicala a Unitatii de Primire a Urgentelor, din cadrul Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii, Cluj Napoca.

Concertul va avea loc in sala “Auditorium Maximum” a Universitatii Babes-Bolyai (la Casa Universitarilor), str. Emanuel de Martonne, nr. 1, cu incepere la ora 18:00 si va fi sustinut de Corul de Copii al Radio Cluj.

Invitati speciali: trupa de dans sportiv “Galactic Dance Grup”, din Baia Mare, trupa de dans modern “Boem Dance”, grupul umoristic “Comedica”, trupa “Hazard” cu Aminda, si nu in ultimul rand, interpretul Emanuel Cirstea.

Pretul unui bilet este doar 5 RON.

Toti participantii la eveniment vor fi inscrisi la o tombola cu premii in produse, oferite de Gilia, si cursuri de managementul performantei adresate firmelor de distributie, servicii si productie, oferite de Business Academy – divizie a Business Solutions. Castigatorii unor astfel de cursuri pot sa le ofere cadou sefilor, parintilor sau cunostiintelor interesate in dezvoltarea propriei firme.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!