Poze: Guess Who & Spike @ Club Ring

Home $ Articole $ Poze: Guess Who & Spike @ Club Ring

by | Oct 15, 2010 | Articole

re-TUr cu Guess Who & Spike @ Club Ring – 14 octombrie 2010

Guess Who si Spike au pornit in re-TU-R iar in aceasta seara s-au oprit la Cluj Napoca, in aceasi locatie ca si in primavara.

Voi fi destul de subiectiv si critic, poate completati si voi in comentarii cu pareri 😉

Locatia mi s-a parut prost aleasa si zic asta din cateva motive simple la care adaug impresiile primite de la unii prietenii prezenti si data trecuta. Daca se anunta un concert de hip hop de ce tu, dj rezident, o “arzi” cu muzica de radio, un house / dance comercial ce i-ar fi scos afara pe totii fanii veniti special pentru total altceva. Eh, nu s-a intamplat asta pentru ca biletul a fost 15 lei iar de banii astia nu a plecat nimeni. Poate ca s-ar fi intamplat daca media de varsta ar fi fost mai mare, implicit un “income” mai “agresiv” in buzunarele tinerilor despre care ar trebui sa ma abtin si sa nu pomenesc.

Mai departe, VJ-ul mi-a dat dureri de cap inca de la ora 23, cu lumini intense la orice penala de melodie. Nu stiu unde a invatat respectivul ca petrecerea incepe de la primul client. Atmosfera o faci treptat, nu ma “bubui” de cum am intrat. Pe de o parte “asta” cu luminile agresive, pe de alta parte dj-ul cu volumul prea tare pentru asa o ora.

Bun, n-are rost sa criticam, mai mult sa discutam pe tema concertului. Baietii au facut show, au intrat rapid in atmosfera, asta dupa ce Vlad de la Agresiv a pus ceva piese mai rap, hip hop si r’n’b. Concertul a inceput in jurul orei 1 si a tinut cam o ora. E ok, s-a lasat cu party dupa aia, insa publicul … Mi s-a spus ca a fost mai ok data asta, cei prezenti au fost mai “targetati”, data trecuta fiind mai multi copii si mai multi cocalari. Discutam cu diversi amici de prin public si cu toti am impartasit o singura concluzie: pacat de concert. Spike si Guess Who si-au facut treaba foarte ok insa tare bine ar fi sa nu ajunga sa aiba acelasi public ca si Puya.

Ah da, sa nu uit. De cand e “cool” s-o arzi pe legale la baie sau in public ? Vorbesc de tinerii abia trecuti de 18 ani, la camasa sau, mai rau, in maieu.

Galerie foto:

Din păcate galeria foto nu mai poate fi afișată aici. Îti recomandăm să o cauți pe Flickr

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!