Concerte, Pub

Celelalte Cuvinte @ Irish & Music Pub

Celelalte Cuvinte @ Irish & Music Pub – sambata, 20 noiembrie 2010, h21.00

Daca vreti sa stiti care este cea mai valoroasa formatie rock romaneasca de dupa Phoenix, veti primi mai multe raspunsuri, iar unul dintre acestea este Celelalte Cuvinte. De partea oradenilor stau cele 6 albume si jumatate excelent realizate, chiar daca diferite conceptual intre ele: versuri la inaltime, despre emotii si dureri adevarate, despre vise deosebite, concerte electrizante, capacitatea de a-si schimba mereu “parul” dar de a-si pastra “naravul”, un sunet, o interpretare proprie, prin care nu pot fi confundati. Trupa s-a nascut in 1981, 13 decembrie, cu ocazia primului concert sustinut la Casa de Cultura a Studentilor din Timisoara. Baietii au iesit la rampa si au convins. Au convins ca au ceva de spus, ceva ce este al lor, ceva in care multi se regaseau. In 1987 lanseaza primul LP: Celelalte Cuvinte. Urmatorii ani aduc numeroase concerte si premii la diferite festivaluri de muzica, si implicit o apreciere din ce in ce mai mare din partea publicului. Ca o caracteristica a grupului este de mentionat faptul ca fiecare nou material aparut cu semnatura Celelalte Cuvinte s-a dorit si se doreste in continuare a fi unul diferit de cele precedente, in dorinta de a aborda cat mai multe moduri de exprimare, de a evita monotonia, stereotipia si inevitabil plictiseala. Dupa mai bine de 10 ani, Celelalte Cuvinte revin pe scena din Irish & Music Pub, invitandu-si fanii si nu numai la un concert cu adevarat exploziv.

ClujLife - Te scoate din casă

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment

Ultimele articole

Evenimente viitoare

Fri 14

LightsON – The light artworks circuit

16 November, 6:00 pm - 31 December, 8:30 pm
Fri 14

Târgul de Crăciun Cluj-Napoca | Cluj-Napoca Christmas Fair

23 November, 11:00 am - 30 December, 10:00 pm
Fri 14

Căsuța Moșului de la Târgul de Crăciun

23 November, 4:00 pm - 30 December, 8:00 pm
Fri 14

Street FOOD Festival Christmas Goodies

7 December, 2018, 6:00 pm - 16 January, 2019, 9:00 pm
Fri 14

Decembrie Festiv în Syndicate Bar & Lounge

7 December, 6:00 pm - 20 December, 6:00 pm

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

WordPress database error: [Unknown column 'tt.order' in 'order clause']
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id WHERE tt.taxonomy IN ('gdpr_service_categories') AND tt.parent = '0' ORDER BY tt.order ASC