Poze: Travka @ Flying Circus Pub

Home $ Articole $ Poze: Travka @ Flying Circus Pub

by | Oct 30, 2010 | Articole

Poze: Travka @ Flying Circus Pub – 29 octombrie 2010

Travka este o trupă pe care îmi doream s-o revăd de ceva vreme iar aseară am avut ocazia perfectă pentru a-mi îndeplini dorința cu ocazia concertului susținut de aceștia în Flying Circus Pub, concert ce face parte din turneul național susținut de aceștia.

Concertul a început undeva în jurul orei 22:00, publicul numeros (da, se poate!) intrând în extaz de la primele acorduri. Am auzit cam tot ce înseamnă piese cunoscute (hit-uri) de la această formație, printre ele regăsindu-se: “Zgârba”, “Cum Te Simți”, “Nimic De Pe Frontul De Est” sau “Partea Finală”, singura dezamăgire pentru o mare parte din public a fost absența piesei “Corabia Nebunilor” din playlist, poate cea mai cunoscută piesă pe care au scos-o până în acest moment. Băieții au sunat foarte bine, ca o părere personală, am ajuns să-i consider cea mai bună trupă din zona aceasta crepusculară indie/alternative. Deși nu ne-au oferit un show vizual excepțional (George, vocalul trupei, având mâna dreaptă ruptă) atmosfera de pe scenă nu era statică, publicul, extrem de entuziast, creând o atmosferă aparte. Micile părți de electro, a la Discoballs (proiect cu membri din Travka), au destins un pic atmosfera până trupa își trăgea suflul pentru bis-ul obligatoriu asigurat de insistențele publicului prezent la concert.

A fost un concert foarte tare, Travka este o trupă care sună extraordinar live iar publicul numeros aflat în Flying Circus a contribuit maxim pentru reușita evenimentul de aseară.

Andrei Coste

Galerie foto:

Din păcate galeria foto nu mai poate fi afișată aici. Îti recomandăm să o cauți pe Flickr

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!