Ed Rush @ Club Midi

Home $ Articole $ Ed Rush @ Club Midi

by | Nov 1, 2010 | Articole

Ed Rush @ Club Midi – vineri, 12 noiembrie 2010, h23.00 / RSVP

Also guests: Gojira / Dudawles

Pret intrare: 15 lei inainte de h00.00 / 25 lei dupa h00.00

ED RUSH [Virus, LONDON UK] este unul din cei mai importanti artisti ai scenei drum&bass. Albumele realizate alaturi de Optical ca si Wormhole, The Creeps sau The Original Doctor Shade au influentat dezvolatarea acestui gen muzical si influentat generatii de artisti. ED RUSH revine la Cluj dupa showul excelent din 2007 sustinut in fata a aproape 1000 de spectatori la Sala Sporturilor, pentru un show exclusiv pentru Romania in 2010 la Club MIDI.Acesta va prezenta noul album VIRUS Rec – semant de AUDIO!

Gojira [Groove ++] este unul din cei mai carismatici dj de electro-breakbeat din scena romaneasca. S-a afirmat in scena de muzica electronica alaturi de Kosak in anul 2004. In materie de productie Gojira & Kosak apar pe compilatii autohtone si din strainatate si pregatesc primul lor material discografic . De asemenea, apar si colaborarile cu artisti autohtoni ca si Timpuri Noi, Omul cu Sobolani, Da Hood Justice, Dagga sau Sistem.

Dudawles [Influenza Minus , Lifestyle Rec]. Relaxat, sociabil şi iubeşte muzica pe care o face şi o promovează. Îi place să arate publicului o altă latură a drum and bass-ului decât cea cu care e obişnuit. Ca şi preferinţe, pentru el sound-ul UK conduce detaşat, iar printre artiştii lui preferaţi se număra: Ulterior Motive, Rockwell, Jubei, DBR UK, S.P.Y, Need For Mirrors, Vicious Circle, Data, sau Anile. A mixat prin majoritatea oraşelor mari din România şi la festivaluri precum Summer Break, One Love Festival, Get out, alături de artişti străini ca Lenzman, BTK, Cyantific, Electrosoul System sau Subwave, şi artişti români precum Snow, Mesmer, Dudu, Dan Bazix etc.

#Concurs: 10 invitatii puse la bataie pentru simplul feedback (pertinent).

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!