Cluburi

Ed Rush @ Club Midi

Ed Rush @ Club Midi – vineri, 12 noiembrie 2010, h23.00 / RSVP

Also guests: Gojira / Dudawles

Pret intrare: 15 lei inainte de h00.00 / 25 lei dupa h00.00

ED RUSH [Virus, LONDON UK] este unul din cei mai importanti artisti ai scenei drum&bass. Albumele realizate alaturi de Optical ca si Wormhole, The Creeps sau The Original Doctor Shade au influentat dezvolatarea acestui gen muzical si influentat generatii de artisti. ED RUSH revine la Cluj dupa showul excelent din 2007 sustinut in fata a aproape 1000 de spectatori la Sala Sporturilor, pentru un show exclusiv pentru Romania in 2010 la Club MIDI.Acesta va prezenta noul album VIRUS Rec – semant de AUDIO!

Gojira [Groove ++] este unul din cei mai carismatici dj de electro-breakbeat din scena romaneasca. S-a afirmat in scena de muzica electronica alaturi de Kosak in anul 2004. In materie de productie Gojira & Kosak apar pe compilatii autohtone si din strainatate si pregatesc primul lor material discografic . De asemenea, apar si colaborarile cu artisti autohtoni ca si Timpuri Noi, Omul cu Sobolani, Da Hood Justice, Dagga sau Sistem.

Dudawles [Influenza Minus , Lifestyle Rec]. Relaxat, sociabil şi iubeşte muzica pe care o face şi o promovează. Îi place să arate publicului o altă latură a drum and bass-ului decât cea cu care e obişnuit. Ca şi preferinţe, pentru el sound-ul UK conduce detaşat, iar printre artiştii lui preferaţi se număra: Ulterior Motive, Rockwell, Jubei, DBR UK, S.P.Y, Need For Mirrors, Vicious Circle, Data, sau Anile. A mixat prin majoritatea oraşelor mari din România şi la festivaluri precum Summer Break, One Love Festival, Get out, alături de artişti străini ca Lenzman, BTK, Cyantific, Electrosoul System sau Subwave, şi artişti români precum Snow, Mesmer, Dudu, Dan Bazix etc.

#Concurs: 10 invitatii puse la bataie pentru simplul feedback (pertinent).

ClujLife - Te scoate din casă

34 comments

Imi amintesc inca din 2006 cand eram la liceu cum stateam in pauza cu colegii si ascultam Ed Rush pe telefon si dadeam din cap pe beat :)) 8-> ce vremuri! Let’s party on 12!

Post a Comment

Ultimele articole

Evenimente viitoare

Tue 11

LightsON – The light artworks circuit

16 November, 6:00 pm - 31 December, 8:30 pm
Tue 11

Târgul de Crăciun Cluj-Napoca | Cluj-Napoca Christmas Fair

23 November, 11:00 am - 30 December, 10:00 pm
Tue 11

Căsuța Moșului de la Târgul de Crăciun

23 November, 4:00 pm - 30 December, 8:00 pm
Tue 11

Street FOOD Festival Christmas Goodies

7 December, 2018, 6:00 pm - 16 January, 2019, 9:00 pm
Tue 11

Decembrie Festiv în Syndicate Bar & Lounge

7 December, 6:00 pm - 20 December, 6:00 pm

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

WordPress database error: [Unknown column 'tt.order' in 'order clause']
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id WHERE tt.taxonomy IN ('gdpr_service_categories') AND tt.parent = '0' ORDER BY tt.order ASC