Noul Cluj Life

Home $ Ale noastre $ Noul Cluj Life

by | Nov 10, 2010 | Ale noastre

Bun venit pe noul Cluj Life 🙂

Unii spun ca prefera versiunea precedenta, altii apreciaza rezultatul actual insa noi dorim sa va explicam de ce si cum a rezultat asa ceva.

ClujLife a ajuns la versiunea 3.0, aceasta fiind a 3-a propunere pentru interfata, platforma folisita ramanand aceeasi.

S-o luam pe rand:

Partea de sus prezinta galeriile foto (ultimele 5 galerii au parte de un slideshow la un interval de cateva secunde. Tip/Hint: puteti folosi si tastele <stanga> <dreapta>) plasate pe centru-stanga. In dreapta lor avem un video preluat de pe youtube. L-am pus la dimensiuni mai mici pentru ca oricum obiceiul este sa-l deschideti direct pe youtube pentru un fullscreen decent 😉 Sub galeriile foto prezentam recomandarile noastre in materie de evenimente iar in stanga lor vor urma, saptamanal, editoriale.

Partea de mijloc prezinta programul pe zile. In fiecare zi veti afla programul pe azi sau pe maine iar sub acest program se vor insirui cateva din evenimentele zilelor ce urmeaza. Programul intreg pentru fiecare zi va putea fi vizualizat intr-o pagina diferita 😉

Partea de jos prezinta ultimule podcast-uri, interviuri sau stiri. Da, vom face o sectiune de stiri cu o stransa legatura cu life style-ul si viata de noapte din Cluj.

Pentru un impact vizual si o explicatie grafica mai ok va puteti uita peste aceasta imagine.

Despre partea de articole, nu ar fi prea mult de spus 🙂 Aceasta imagine va poate ajuta mai mult.

Sub fiecare titlu veti afla locul si data unde va avea loc evenimentul. Sub articol puteti afla cand a fost publicat, in ce categorie si ce taguri sunt folisite.

Sectiunea de comentarii a fost schimbata. Cel mai probabil, pana la sfarsitul anului, Romania va avea 3 milioane de conturi Facebook, ~ jumatate din numarul de persoane ce intra pe net (numarul de conexiuni din Romania). Astfel ne-am gandit sa implementam comentariile oferite de FB, profilul vostru aparand acolo si astfel sa incercam sa scapam de “anonimi”.

Cam acestea ar fi principalele noutati de discutat si explicat. Altfe facilitati vor aparea pe parcurs 😉

Orice semnalare, bug sau altceva va rugam sa ne-o lasati in comentarii sau pe mail. Multumim.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!