Expozitii

Food & Bar Show si Piata Trade Expo @ Expo Transilvania

Food & Bar Show – expoziţie organizată de revista Food & Bar Magazine, destinată managerilor de restaurante si bucatarilor.

Intrarea libera !

La Food & Bar Show veti putea afla detalii despre noutatile oferite de unii dintre cei mai importanti furnizori in scopul cresterii calitatii serviciilor si a maximizarii profitului in Horeca. Evenimentul este alcatuit dintr-o serie de demonstratii practice pentru profesionisti care prezinta diverse echipamente, materii prime si tehnologii de lucru. Demonstratiile sunt sustinute de binecunoscutii maestrii bucatari Horia Virlan si Cezar Munteanu, care vor gati atat retete traditionale, dar si din bucataria internationala.

Programul evenimentului este completat de un seminar de management operational Horeca, cu tema „Folosirea corecta a celor trei resurse – oameni, echipamente si materii prime”, sustinut de consultantul Food & Bar, Stefan Szekeres.

Piata Trade Expo – Expozitie organizata de revista Piata destinată comercianţilor tradiţionali şi reţelelor comerciale locale

CE ŞI CUM AŞEZĂM ÎN RAFT ?
CUM FOLOSIM MAI EFICIENT SPAŢIUL DE VÂNZARE ?
CUM REDUCEM COSTURILE DE OPERARE ALE MAGAZINULUI ?
CUM MAJORĂM PROFITUL ?

Aceste soluţii sunt prezentate de şefi ai departamentelor de Trade Marketing din 10 mari companii furnizoare de bunuri de larg consum, care acoperă un spectru foarte larg de categorii de produse.

Participând la Piaţa Trade Expo Show veţi avea ocazia să discutaţi – atât în cadrul magazinului, cât şi la standurile individuale ale partenerilor expozanţi – despre magazinul dvs., despre nevoile clienţilor dvs., să puneţi întrebări şi să primiţi răspunsuri de la specialiştii pe care Piaţa i-a invitat, pentru dvs., la Trade Expo Show.
Dat fiind caracterul său practic şi interactiv, seminarul se adresează în special administratorilor, şefilor de magazine, responsabililor cu achiziţiile de produse şi cu mercantizarea.

Pentru a îmbina utilul cu plăcutul, partenerii expozanţi vă aşteaptă cu câteva mici surprize şi cadouri. De asemenea, organizatorii şi expozanţii v-au pregătit o serie de premii, acordate prin tragere la sorți în cadrul a două tombole organizate pe parcursul zilei, premii constând în pachete de produse de la partenerii expozanți.

Alte detalii gasiti pe site-ul oficial.

ClujLife - Te scoate din casă

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment

Ultimele articole

Evenimente viitoare

Tue 11

LightsON – The light artworks circuit

16 November, 6:00 pm - 31 December, 8:30 pm
Tue 11

Târgul de Crăciun Cluj-Napoca | Cluj-Napoca Christmas Fair

23 November, 11:00 am - 30 December, 10:00 pm
Tue 11

Căsuța Moșului de la Târgul de Crăciun

23 November, 4:00 pm - 30 December, 8:00 pm
Tue 11

Street FOOD Festival Christmas Goodies

7 December, 2018, 6:00 pm - 16 January, 2019, 9:00 pm
Tue 11

Decembrie Festiv în Syndicate Bar & Lounge

7 December, 6:00 pm - 20 December, 6:00 pm

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

WordPress database error: [Unknown column 'tt.order' in 'order clause']
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id WHERE tt.taxonomy IN ('gdpr_service_categories') AND tt.parent = '0' ORDER BY tt.order ASC