Food & Bar Show si Piata Trade Expo @ Expo Transilvania

Home $ Cultural $ Expozitii $ Food & Bar Show si Piata Trade Expo @ Expo Transilvania

by | Nov 15, 2010 | Expozitii

Food & Bar Show – expoziţie organizată de revista Food & Bar Magazine, destinată managerilor de restaurante si bucatarilor.

Intrarea libera !

La Food & Bar Show veti putea afla detalii despre noutatile oferite de unii dintre cei mai importanti furnizori in scopul cresterii calitatii serviciilor si a maximizarii profitului in Horeca. Evenimentul este alcatuit dintr-o serie de demonstratii practice pentru profesionisti care prezinta diverse echipamente, materii prime si tehnologii de lucru. Demonstratiile sunt sustinute de binecunoscutii maestrii bucatari Horia Virlan si Cezar Munteanu, care vor gati atat retete traditionale, dar si din bucataria internationala.

Programul evenimentului este completat de un seminar de management operational Horeca, cu tema „Folosirea corecta a celor trei resurse – oameni, echipamente si materii prime”, sustinut de consultantul Food & Bar, Stefan Szekeres.

Piata Trade Expo – Expozitie organizata de revista Piata destinată comercianţilor tradiţionali şi reţelelor comerciale locale

CE ŞI CUM AŞEZĂM ÎN RAFT ?
CUM FOLOSIM MAI EFICIENT SPAŢIUL DE VÂNZARE ?
CUM REDUCEM COSTURILE DE OPERARE ALE MAGAZINULUI ?
CUM MAJORĂM PROFITUL ?

Aceste soluţii sunt prezentate de şefi ai departamentelor de Trade Marketing din 10 mari companii furnizoare de bunuri de larg consum, care acoperă un spectru foarte larg de categorii de produse.

Participând la Piaţa Trade Expo Show veţi avea ocazia să discutaţi – atât în cadrul magazinului, cât şi la standurile individuale ale partenerilor expozanţi – despre magazinul dvs., despre nevoile clienţilor dvs., să puneţi întrebări şi să primiţi răspunsuri de la specialiştii pe care Piaţa i-a invitat, pentru dvs., la Trade Expo Show.
Dat fiind caracterul său practic şi interactiv, seminarul se adresează în special administratorilor, şefilor de magazine, responsabililor cu achiziţiile de produse şi cu mercantizarea.

Pentru a îmbina utilul cu plăcutul, partenerii expozanţi vă aşteaptă cu câteva mici surprize şi cadouri. De asemenea, organizatorii şi expozanţii v-au pregătit o serie de premii, acordate prin tragere la sorți în cadrul a două tombole organizate pe parcursul zilei, premii constând în pachete de produse de la partenerii expozanți.

Alte detalii gasiti pe site-ul oficial.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!