Pete Tong @ Iulius Mall

by | Nov 17, 2010 | Articole

Organizatorii au reprogramat evenimentul pe care Pete Tong trebuia să îl susţină în luna iulie, atunci când din motive independente de aceştia, respectiv probleme de trafic aerian, cursa Tarom la bordul căreia se aflau artistul şi managerul acestuia a fost deviată pe aeroportul Otopeni din Bucureşti.

Britanicul şi-a anunţat prezenţa la Cluj atât pe site-ul oficial, cât şi pe pagina de twitter, myspace şi cea de facebook. Pete Tong va sosi la Cluj, sâmbătă, 20 noiembrie, avionul acestuia aterizând în jurul orei 21:00 şi este aşteptat să mixeze în cea mai mare sferă de proiecţii din lume, amplasată în parcarea complexului comercial Iulius Mall.

De warmup se va ocupa: Raoul Russu

Evenimentul face parte dintr-un turneu naţional de party-uri, urmatorul fiind pe 27 noiembrie la Iasi.

Cu o suprafaţă de redare audio-video impresionantă de peste 1200mp şi proiecţii spectaculoase 360°x240°, cea mai mare sferă de proiecţii din lume va fi prezentă timp de două zile la Cluj.

Capacitatea de proiecţii mai mare decât cea a unui cinematograf IMAX oferă un efect immersive excepţional şi permite publicului să intre într-o lume cu totul aparte, datorită spaţiului vizual greu de egalat. Proiecţiile exterioare vor putea fi văzute de la o distanţă de câţiva kilometri şi vor crea un veritabil spectacol de lumini şi imagini video.

Accesul persoanelor sub 18 ani strict interzis.

Evenimente viitoare

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This