Cluburi

Pete Tong @ Iulius Mall

Organizatorii au reprogramat evenimentul pe care Pete Tong trebuia să îl susţină în luna iulie, atunci când din motive independente de aceştia, respectiv probleme de trafic aerian, cursa Tarom la bordul căreia se aflau artistul şi managerul acestuia a fost deviată pe aeroportul Otopeni din Bucureşti.

Britanicul şi-a anunţat prezenţa la Cluj atât pe site-ul oficial, cât şi pe pagina de twitter, myspace şi cea de facebook. Pete Tong va sosi la Cluj, sâmbătă, 20 noiembrie, avionul acestuia aterizând în jurul orei 21:00 şi este aşteptat să mixeze în cea mai mare sferă de proiecţii din lume, amplasată în parcarea complexului comercial Iulius Mall.

De warmup se va ocupa: Raoul Russu

Evenimentul face parte dintr-un turneu naţional de party-uri, urmatorul fiind pe 27 noiembrie la Iasi.

Cu o suprafaţă de redare audio-video impresionantă de peste 1200mp şi proiecţii spectaculoase 360°x240°, cea mai mare sferă de proiecţii din lume va fi prezentă timp de două zile la Cluj.

Capacitatea de proiecţii mai mare decât cea a unui cinematograf IMAX oferă un efect immersive excepţional şi permite publicului să intre într-o lume cu totul aparte, datorită spaţiului vizual greu de egalat. Proiecţiile exterioare vor putea fi văzute de la o distanţă de câţiva kilometri şi vor crea un veritabil spectacol de lumini şi imagini video.

Accesul persoanelor sub 18 ani strict interzis.

ClujLife - Te scoate din casă

1 comment

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment

Ultimele articole

Evenimente viitoare

Fri 14

LightsON – The light artworks circuit

16 November, 6:00 pm - 31 December, 8:30 pm
Fri 14

Târgul de Crăciun Cluj-Napoca | Cluj-Napoca Christmas Fair

23 November, 11:00 am - 30 December, 10:00 pm
Fri 14

Căsuța Moșului de la Târgul de Crăciun

23 November, 4:00 pm - 30 December, 8:00 pm
Fri 14

Street FOOD Festival Christmas Goodies

7 December, 2018, 6:00 pm - 16 January, 2019, 9:00 pm
Fri 14

Decembrie Festiv în Syndicate Bar & Lounge

7 December, 6:00 pm - 20 December, 6:00 pm

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

WordPress database error: [Unknown column 'tt.order' in 'order clause']
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id WHERE tt.taxonomy IN ('gdpr_service_categories') AND tt.parent = '0' ORDER BY tt.order ASC