Cluburi

Steve Lawler & Nima Gorji @ Club Midi

Viva Party cu Steve Lawler / Nima Gorji / Kid Chriss

Pret intrare: 20 lei pana la h00.00 / 40 lei dupa h00.00

Steve Lawler
Produce si mixeaza muzica house de calitate de mai bine de 10 ani. A trecut prin rave-ul anilor 90, rezidentiatele de la We Love sau Viva @ Space Ibiza, Harlem Nights @ The end Londra, si turneul nord-american pentru promovarea albumului Lights Out. Presa de specialitate il considera un brand de success, evolutia sa in stilul twisted house fiind legendara. Sunetul sau a evoluat in timp, Lawler ramanand insa fidel elementelor sale deep, dark, chunky, drivin’ sexy house. Steve Lawler a creat de asemenea un tandem de stiluri diferite, intre diferite comunitati cu mentalitati diferite.
Au avut loc multe intorsaturi in circuitul muzicii de club: Dj-i care nu mai pun aceeasi muzica pe care obisnuiau sa o puna acum cativa ani, label-uri care nu isi permit sa mai reziste cu o muzica originala in fata trend-ului, oameni care nu mai merg la aceleasi petreceri si asa mai departe. Dar totusi, mai exista cateva persoane care nu s-au dat batute, persoane care sunt inca surprinzatoare si incantatatoare pentru multime. Steve Lawler e de departe una dintre aceste persoane. O persoana a carui nume e soptit cu admiratie si emotie de un numar mare de fani, in asteptare continua de materiale noi din partea lui.

Ultima data, Steve a fost prezent la Club Midi in septembrie 2009 la petrecerea de redeschidere. O petrecere de neuitat 😉

Citeste aici un interviu recent cu Steve.

Nima Gorji
Nascut in Iran, stabilit in Danemarca, apoi Spania si inconjurat mereu de muzica, Nima Gorji a reusit intr-un timp scurt, sa-si faca simtita prezenta pe scena cluburilor din Copenhaga, la petrecerile LUST. Odata cu redeschiderea clubului Rust, obtine propriul rezidentiat si se muta apoi la legendarul VERYDISCO, clubul care dadea tonul modernismului in 2000. In aceeasi perioada, Nima a realizat mai multe remix-uri, dupa care si-a infiintat propriul label Welt Recordings, marca de referinta pentru productiile deep tech house.
Iar propriile proiecte Black Powder (underground sound) si Manijama (commercial pentru Defected) au fost incluse pe numeroase compilatii, atragand atentia DJ-ilor de pretutindeni si aclamatiile publicului.
Din 2005 s-a mutat in Ibiza si dupa cateva petreceri celebre la Pacha, in anul urmator si-a asigurat un rezidentiat la celebra terasa SPACE, pentru petrecerile “What’s Up?”. In 2007, alaturi de Charlotte Antoniades aka Madame Tina si-a relansat label-ul Welt Recordings, pentru productii in format digital, iar din 2008, au infiintat Welt Sounds pentru productiile pe vinyl. Nima Gorji a fost nominalizat pentru “Best Ibiza DJ” castigand la sectiunea Ibiza Resident Dj.

Asculta aici un podcast recent cu Nima Gorji.

#Concurs: 10 invitatii puse la bataie. Posteaza acest eveniment (share) pe contul tau de facebook si lasa un comentariu cu profilul tau, sa stim cui oferim invitatiile 😉

ClujLife - Te scoate din casă

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment

Ultimele articole

Evenimente viitoare

Thu 13

LightsON – The light artworks circuit

16 November, 6:00 pm - 31 December, 8:30 pm
Thu 13

Târgul de Crăciun Cluj-Napoca | Cluj-Napoca Christmas Fair

23 November, 11:00 am - 30 December, 10:00 pm
Thu 13

Căsuța Moșului de la Târgul de Crăciun

23 November, 4:00 pm - 30 December, 8:00 pm
Thu 13

Street FOOD Festival Christmas Goodies

7 December, 2018, 6:00 pm - 16 January, 2019, 9:00 pm
Thu 13

Decembrie Festiv în Syndicate Bar & Lounge

7 December, 6:00 pm - 20 December, 6:00 pm

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

WordPress database error: [Unknown column 'tt.order' in 'order clause']
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id WHERE tt.taxonomy IN ('gdpr_service_categories') AND tt.parent = '0' ORDER BY tt.order ASC