Adrian Sarmasan si Laci Kovacs @ Irish & Music Pub

19:00

Joia de Folk sub Felinare cu Adrian Sarmasan si Laci Kovacs

Pret intrare: 10 lei

Pe Adrian Sarmasan il stim inca din 1978, cand interpreteaza pesa “Ploaia” la Alba Iulia. Atunci este vazut de Vasile Seicaru si Ducu Berti, alaturi de care a intrat in marea familie a folk-istilor romani. In perioada 1979-1983 a urmat activitatea in cadrul Cenaclului Flacara, insa din cauza studiilor nu a putut participa la toate turneele cenaclului. Dupa doi ani de stagiatura la Caracal, urmeaza Institutul de Aviatie “Aurel Vlaicu”. In 1989 paraseste cariera militara din motive personale. Alaturi de cantat, constructie si arhitectura, poezia este una din pasiunile dintotdeauna ale lui Adrian Sarmasan.

Laci Kovacs, supranumit si “Indiana Jones” ne este cunoscut in primul rand datorita colaborarii cu trupa Desperado, iar in al doilea rand datorita carierei sale de folkist, Kovacs colaborand cu numerosi artisti de folk. Se spune despre el ca er fi un priceput bucatar (de aici si porecla “Laci Carbonara” dupa numele unui var sicilian sau “Mos Rahan” datorita fizicului sau impunator).

Comentarii:

Sus
x

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

Accept Refuz