Concerte, Pub

Adrian Sarmasan si Laci Kovacs @ Irish & Music Pub

Joia de Folk sub Felinare cu Adrian Sarmasan si Laci Kovacs

Pret intrare: 10 lei

Pe Adrian Sarmasan il stim inca din 1978, cand interpreteaza pesa “Ploaia” la Alba Iulia. Atunci este vazut de Vasile Seicaru si Ducu Berti, alaturi de care a intrat in marea familie a folk-istilor romani. In perioada 1979-1983 a urmat activitatea in cadrul Cenaclului Flacara, insa din cauza studiilor nu a putut participa la toate turneele cenaclului. Dupa doi ani de stagiatura la Caracal, urmeaza Institutul de Aviatie “Aurel Vlaicu”. In 1989 paraseste cariera militara din motive personale. Alaturi de cantat, constructie si arhitectura, poezia este una din pasiunile dintotdeauna ale lui Adrian Sarmasan.

Laci Kovacs, supranumit si “Indiana Jones” ne este cunoscut in primul rand datorita colaborarii cu trupa Desperado, iar in al doilea rand datorita carierei sale de folkist, Kovacs colaborand cu numerosi artisti de folk. Se spune despre el ca er fi un priceput bucatar (de aici si porecla “Laci Carbonara” dupa numele unui var sicilian sau “Mos Rahan” datorita fizicului sau impunator).

ClujLife - Te scoate din casă

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment

Ultimele articole

Evenimente viitoare

Sun 16

LightsON – The light artworks circuit

16 November, 6:00 pm - 31 December, 8:30 pm
Sun 16

Târgul de Crăciun Cluj-Napoca | Cluj-Napoca Christmas Fair

23 November, 11:00 am - 30 December, 10:00 pm
Sun 16

Căsuța Moșului de la Târgul de Crăciun

23 November, 4:00 pm - 30 December, 8:00 pm
Sun 16

Street FOOD Festival Christmas Goodies

7 December, 2018, 6:00 pm - 16 January, 2019, 9:00 pm
Sun 16

Decembrie Festiv în Syndicate Bar & Lounge

7 December, 6:00 pm - 20 December, 6:00 pm

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

WordPress database error: [Unknown column 'tt.order' in 'order clause']
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id WHERE tt.taxonomy IN ('gdpr_service_categories') AND tt.parent = '0' ORDER BY tt.order ASC