SIS live @ Club Midi

Home $ Articole $ SIS live @ Club Midi

by | Nov 26, 2010 | Articole

Cocoon Party: SIS (live) / Kozo (Sunrise) / Mihigh (Midi)

Burak Sar aka SIS este un producator turc ce a intrat in forta pe piata muzicala underground cu productii proprii impresionante inca de la primul beat. In 2008, dupa prima sa vizita la Club Midi, SIS s-a remarcat cu doua din cele mai importante hit-uri de atunci: “Trompeta” si “Nesrib”. SIS ofera o combinatie, rar intalnita, intre house, techno si folk iar productiile sale sunt anuntate de cele mai importante case de discuri: Cocoon, Desolat, 8Bit sau Cecille Records.

SIS produce inca din 2003 insa talentul sau a fost recunoscut cativa ani mai tarziu cand, din greseala, a intalnit-o pe prietena lui Nick Curly. Una a dus catre cealalta iar Curly a pornit Cecille Records, una din cele mai de succes label-uri in prezent, iar SIS a fost prezent acolo inca de la inceput.

Cei mai importanti dj ii recunosc talentul iar amprenta lui SIS a fost recunoscuta in cele mai impresionante seturi, atat la festivaluri cat si in cluburi.

#Concurs: Oferim 15 invitatii pentru acest eveniment. Pentru a participa la concurs trebuie sa postati, in comentarii, mai jos, un link catre piesa preferata semnata de SIS.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!