Cluburi

SIS live @ Club Midi

Cocoon Party: SIS (live) / Kozo (Sunrise) / Mihigh (Midi)

Burak Sar aka SIS este un producator turc ce a intrat in forta pe piata muzicala underground cu productii proprii impresionante inca de la primul beat. In 2008, dupa prima sa vizita la Club Midi, SIS s-a remarcat cu doua din cele mai importante hit-uri de atunci: “Trompeta” si “Nesrib”. SIS ofera o combinatie, rar intalnita, intre house, techno si folk iar productiile sale sunt anuntate de cele mai importante case de discuri: Cocoon, Desolat, 8Bit sau Cecille Records.

SIS produce inca din 2003 insa talentul sau a fost recunoscut cativa ani mai tarziu cand, din greseala, a intalnit-o pe prietena lui Nick Curly. Una a dus catre cealalta iar Curly a pornit Cecille Records, una din cele mai de succes label-uri in prezent, iar SIS a fost prezent acolo inca de la inceput.

Cei mai importanti dj ii recunosc talentul iar amprenta lui SIS a fost recunoscuta in cele mai impresionante seturi, atat la festivaluri cat si in cluburi.

#Concurs: Oferim 15 invitatii pentru acest eveniment. Pentru a participa la concurs trebuie sa postati, in comentarii, mai jos, un link catre piesa preferata semnata de SIS.

ClujLife - Te scoate din casă

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment

Ultimele articole

Evenimente viitoare

Tue 11

LightsON – The light artworks circuit

16 November, 6:00 pm - 31 December, 8:30 pm
Tue 11

Târgul de Crăciun Cluj-Napoca | Cluj-Napoca Christmas Fair

23 November, 11:00 am - 30 December, 10:00 pm
Tue 11

Căsuța Moșului de la Târgul de Crăciun

23 November, 4:00 pm - 30 December, 8:00 pm
Tue 11

Street FOOD Festival Christmas Goodies

7 December, 2018, 6:00 pm - 16 January, 2019, 9:00 pm
Tue 11

Decembrie Festiv în Syndicate Bar & Lounge

7 December, 6:00 pm - 20 December, 6:00 pm

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

WordPress database error: [Unknown column 'tt.order' in 'order clause']
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id WHERE tt.taxonomy IN ('gdpr_service_categories') AND tt.parent = '0' ORDER BY tt.order ASC