Conquering Lion @ Booha Bar

Home $ Articole $ Conquering Lion @ Booha Bar

by | Nov 30, 2010 | Articole

Seara Dub / Roots / Reggae cu Conquering Lion (Macedonia)

Pret intrare: 10 lei

Afterparty: DJ Trics

Formatia Conquering Lion, vine din din oraselul Tetovo de la langa capitala macedoniana Skopije. Si-au inceput cariera muzicala in anul 2007 sub egida “a world full with love, peace and happiness”, iar ca orice trupa de reggae isi respecta imaginea si mesajul socio-politic.
Au cucerit Europa in doua turnee si cu un LP scos in 2009 sub egida PMG Recordings. Turneul din Romania incepe in 2 Decembrie in Bucuresti in Tago Mago, urmand inca 3 orase: Iasi (Renumitul Rock ‘n’ Iasi Festival), Cluj-Napoca (Booha Bar) si Craiova (Wave ’84). Acesta e turneul exclusiv pentru Romania realizat cu ajutorul celor de la Brave HardCore Booking, La Chambre Du Chat Events si Independent Music Resistance. Nu e o trupa monotona tinand aceleasi ritmuri la infinit, influentele cu care o sa ne faca sa ne uimim de prestatia lor live sunt de la reggae, roots music, dub pana la balkan music si ska.

#Concurs: 2 invitatii puse la bataie. Pentru a intra in concurs aveti urmatorul task: posteaza, mai jos la comentarii, un videoclip cu artistul tau preferat de reggae cu mentiunea: “Sambata asta ma duc la Reggae Party in Booha Bar!”

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!