Bar, Concerte

Conquering Lion @ Booha Bar

Seara Dub / Roots / Reggae cu Conquering Lion (Macedonia)

Pret intrare: 10 lei

Afterparty: DJ Trics

Formatia Conquering Lion, vine din din oraselul Tetovo de la langa capitala macedoniana Skopije. Si-au inceput cariera muzicala in anul 2007 sub egida “a world full with love, peace and happiness”, iar ca orice trupa de reggae isi respecta imaginea si mesajul socio-politic.
Au cucerit Europa in doua turnee si cu un LP scos in 2009 sub egida PMG Recordings. Turneul din Romania incepe in 2 Decembrie in Bucuresti in Tago Mago, urmand inca 3 orase: Iasi (Renumitul Rock ‘n’ Iasi Festival), Cluj-Napoca (Booha Bar) si Craiova (Wave ’84). Acesta e turneul exclusiv pentru Romania realizat cu ajutorul celor de la Brave HardCore Booking, La Chambre Du Chat Events si Independent Music Resistance. Nu e o trupa monotona tinand aceleasi ritmuri la infinit, influentele cu care o sa ne faca sa ne uimim de prestatia lor live sunt de la reggae, roots music, dub pana la balkan music si ska.

#Concurs: 2 invitatii puse la bataie. Pentru a intra in concurs aveti urmatorul task: posteaza, mai jos la comentarii, un videoclip cu artistul tau preferat de reggae cu mentiunea: “Sambata asta ma duc la Reggae Party in Booha Bar!”

ClujLife - Te scoate din casă

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment

Ultimele articole

Evenimente viitoare

Tue 11

LightsON – The light artworks circuit

16 November, 6:00 pm - 31 December, 8:30 pm
Tue 11

Târgul de Crăciun Cluj-Napoca | Cluj-Napoca Christmas Fair

23 November, 11:00 am - 30 December, 10:00 pm
Tue 11

Căsuța Moșului de la Târgul de Crăciun

23 November, 4:00 pm - 30 December, 8:00 pm
Tue 11

Street FOOD Festival Christmas Goodies

7 December, 2018, 6:00 pm - 16 January, 2019, 9:00 pm
Tue 11

Decembrie Festiv în Syndicate Bar & Lounge

7 December, 6:00 pm - 20 December, 6:00 pm

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

WordPress database error: [Unknown column 'tt.order' in 'order clause']
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id WHERE tt.taxonomy IN ('gdpr_service_categories') AND tt.parent = '0' ORDER BY tt.order ASC