A IV-a ediție a BEST Engineering Competition la Cluj

13:00

A IV-a ediție a BEST Engineering Competition la Cluj-Napoca

Organizaţia studenţească BEST Cluj-Napoca organizează cea de-a IV-a ediţie a competiţiei inginereşti pentru studenţi BEST Engineering Competition, în perioada 6-9 decembrie 2010, în Universitatea Tehnică.

BEST Engineering Competition (BEC) reprezintă faza locală a competiţiei inginereşti destinate studenţilor Universităţii Tehnice. În cadrul acestui eveniment aceştia vor avea ocazia de a-şi folosi atât abilităţile tehnice cât şi capacităţile creative într-un mediu extracurricular, lucrând in echipă.

Această ediţie se va desfăşura pe parcursul a patru zile, cuprinzând o prezentare BRD, două competiţii cu subiecte propuse de companiile partenere, P&G și EBS, şi două competiții organizate de BEST (Team Design si Case Study).

Evenimetul va incepe luni, 6 decembrie de la ora 15:00 cu un Case Study organizat de BEST Cluj-Napoca. Marti, 7 decembrie, se va continua cu o prezentare BRD de la ora 12:00, iar mai tarziu de la ora 13:30 va avea loc cea de-a doua competite BEST, Team Design.Zilele de miercuri, respectiv joi sunt destinate competitilor oraganizate de companiile partenere:miercuri de la ora 10:00 se va desfasura competitia EBS Romania, iar joi de la ora 12:00 competitia P&G.

Inscrierile se fac aici, pana cel tarziu pe 5 decembrie.

Comentarii:

Sus
x

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

Accept Refuz