Interviu: Catalin Bordea

Home $ Interviuri | #clujlife $ Interviu: Catalin Bordea

by | Dec 2, 2010 | Interviuri | #clujlife

Interviu: Catalin Bordea

Pe 9 decembrie se anunta un maraton de stand-up comedy iar printre cei 10 comedianti anuntati “in line-up” se numara si Catalin Bordea. Cu aceasta ocazie “am povestit” putin si l-am luat la intrebari:

Crezi ca moldovenii au mai mult succes in standup datorita accentului ?

Nu cred ca conteaza foarte mult accentul atata timp cat ai o atitudine care sa te dezvaluie pe tine ca om si glume cat de cat bune. Poti fi de oriunde si poti avea orice accent, insa daca nu esti sincer cu tine si cu cei care te asculta e degeaba.

Pe la Cluj nu prea ai fost. Totusi, a avut loc un standup event cu Dan Badea in Fashion Club prin septembrie. Cum ti s-a parut publicul clujean in comparatie cu alte spectacole ?

De fiecare data cand ma cheama cineva in Cluj vin cu mare drag pentru ca ma deconectez de Bucuresti si imi incarc bateriile. Ultima oara cand am fost am gasit acelasi public cald, calm…foarte calm si cu mare chef de ras. Au reactionat foarte bine chiar daca umorul meu este putin mai dur si mai “moldovenesc”. Si au parut ca au inteles tot chiar daca le vorbeam cu accent.

Care sunt subiectele mai des intalnite in spectacolele tale ?

In spectacolele mele o sa gasesti tot ce ma enerveaza sau ma frustreaza pe mine si o sa gasesti o parte mare din Moldova care ma reprezinta ca om. Am pregatit acum un subiect despre politica pentru ca imi place mie sa cred ca am inceput sa ma pricep cat de cat, si am inceput sa lucrez la Istoria Romanilor. Eu unul m-am cam saturat de subiecte ca “masturbarea”, “felatia” sub toate formele posibile si cine are “penisul” mai mare.

Numeste un standup-er preferat atat din US cat si din Romania.

Din US imi place foarte tare George Carlin pe care mi l-am asumat cat de cat ca model. Din Romania imi place de toata lumea pentru ca suntem prieteni 🙂

Ce mesaj ai vrea sa transmiti si nu reusesti sa-l legi de anumite spectacole ?

Nu cred ca sunt inca in masura sa transmit vreun mesaj. Lumea nu vine la spectacole de stand-up in speranta ca cineva o sa le schimbe viata, ca o sa aibe vreo revelatie extraordinara ci vin sa rada si sa se simta bine. Am incercat, si o sa incerc in continuare doar sa indemn lumea sa traiasca mai sanatos, sa manance mai ok, sa asculte muzica buna si muncita, sa recunoasca oamenii valorosi ai Romaniei si nu toti oligofrenii care apar la TV si nu in ultimul rand, sa iubeasca moldovenii, suntem si noi oameni.

#Un mic “sample” :

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!