Scarlett Etienne @ Club Midi – opening party

Home $ Articole $ Scarlett Etienne @ Club Midi – opening party

by | Jan 6, 2011 | Articole

Scarlett Etienne / Kid Chriss & Mihigh

Pret intrare: 15 lei pana la h00.00 / 30 lei dupa h00.00

Dupa ani intregi de studiat pian pana la orele de balet si opera, tot ceea ce a trait Scarlett in copilarie nu a facut decat sa o lege tot mai mult de muzica. Prima piesa a facut-o la 15 ani, cand deja locuia in Canada si era influentata de tot ce auzea, de la punk rock`n la indie şi hip-hop. A cantat cu fel de fel de trupe, pana s-a mutat cu parintii la New York si a primit o rezidenta la Sound Factory, apoi la Sullivan Room.

Mai bine de doi ani a deschis serile pentru clubberii care veneau la clubul Alter-Ego din Verona, pana a ajuns sa fie invitata in cluburi din San Francisco, Atena, Moscova şi Bombay. Obisnuita de mica sa calatoreasca des, ii place sa schimbe des tarile, asa ca momentan locuieste in Londra.
Este atat de pasionata de ceea ce face, incat probabil chiar in acest moment lucreaza in studioul ei, cautand fel de fel de teme originale pe care sa le insereze in viitoarele ei proiecte.

Sasha a numit-o “Breakthrough DJ of 2008” in dj mag top 100 dj. Este de asemenea reprezentata brandului Pioneer iar designerul ei vestimentar e Matthew Williamson.

La inceputul anului 2010 a semnat un contract cu agentia de booking Mainstage Artists. Scarlett isi caracterizeaza stilul astfel “My music is total party music, it’s always punchy, dramatic and electronically influenced”.

Scarlett Etienne a mai fost prezenta si anul trecut in ianuarie la Midi. Galerie foto & video aici.

#Concurs: 15 invitatii puse la bataie. Inscrierile se fac prin comentarii, mai jos.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!