Spectacole

Poze: Faites vos jeux @ Fabrica de Pensule

Sala Mică a Fabricii de Pensule s-a dovedit a fi neîncăpătoare vineri seară, pentru cei aproximativ 100 de spectatori ai piesei de teatru Sorsjáték/ Faites vos jeux!

Publicul a fost poftit în sală de însăşi actorii piesei, atmosfera fiind una foarte prietenoasă. Câteva secunde mai târziu actorii au prezentat în esenţă regulile jocului de improvizaţii.

Cele două dialoguri fără cuprins ale renumitului om de teatru american, Robert Cohen, şi circumstanțele improvizaţiilor urmau să fie decise de Soartă și de Public.
Astfel au fost urmărite mai multe situaţii şi acţiuni, cu unu, doi sau chiar cinci actori, cu public pasiv sau activ în jocul de improvizaţii, cu scaune, minge, sticlă, bâtă sau niciuna. S-a văzut împlinire, voinţă, plictiseală, contradicţie, reuşită… s-a trăit emoţia actorilor în aflarea dialogului, a participanţilor, a temei şi a recuzitelor folosite, dar în principiu s-a trăit emoţia improvizaţiilor.

Spectacolul a fost o cursă contra cronometru, în care posibilitatea eşecului a fost enormă. A fost o seară interesantă şi emoţionantă la Fabrica de Pensule.
Trupa de teatru Váróterem Projekt/ WaitingRoom Project a pus în scenă un joc curajos, intrigant şi emoţionant. A fost aniversarea de un an a trupei şi o seară care s-a încheiat cu tort, şampanie şi ropote de aplauze.

Piesa v-a fi pusă din nou în scenă, vineri 21. ianuarie 2011, locul e acelaşi, Sala Mică a Fabricii de Pensule, scenele şi circumstanţele depind de Soartă şi Public.

Galerie foto (Gálffy Csanád si Angyalosi Beáta):

Din păcate galeria foto nu mai poate fi afișată aici. Îti recomandăm să o cauți pe Flickr

ClujLife - Te scoate din casă

3 comments

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment

Ultimele articole

Evenimente viitoare

Tue 18

LightsON – The light artworks circuit

16 November, 6:00 pm - 31 December, 8:30 pm
Tue 18

Târgul de Crăciun Cluj-Napoca | Cluj-Napoca Christmas Fair

23 November, 11:00 am - 30 December, 10:00 pm
Tue 18

Căsuța Moșului de la Târgul de Crăciun

23 November, 4:00 pm - 30 December, 8:00 pm
Tue 18

Decembrie Festiv în Syndicate Bar & Lounge

7 December, 6:00 pm - 20 December, 6:00 pm
Tue 18

American dream @ Beluga

18 December, 12:00 pm - 19 December, 1:00 am

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

WordPress database error: [Unknown column 'tt.order' in 'order clause']
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id WHERE tt.taxonomy IN ('gdpr_service_categories') AND tt.parent = '0' ORDER BY tt.order ASC